THE MOST GLAMOROUS GREEK WOMEN

Εικόνες μοναδικές, με αυστηρές δόσεις γοητείας, ταλέντου και σκέψεις, συνθέτουν προσωπικότητες, που γνώρισαν την επιτυχία και την καταξίωση. Ο εξαιρετικός μονόλογος διαρκείας, που είχαν με την επιτυχία, σε συνδυασμό με την ποιότητα που διαθέτουν, τις έκαναν πρότυπα στον τομέα τους. Οι φιλοδοξίες τους είναι γνωστές, είναι παρά πολύ όμορφες αλλά και ετοιμόλογες, για κάποιον που θέλει να ασκήσει κριτική και να βγάλει το κόμπλεξ του δυστυχώς! Οι επιλογές είναι καθαρά προσωπικές και προσπάθησα να συγκεντρώσω υποψηφιότητες, απ όλους τους χώρους για να καταλήξω σε εικοσιδύο κοπέλες.

Είναι κούκλες, πετυχημένες και πολύ γοητευτικές. ΄Εχουν την δική τους προσωπικότητα, είναι φιλόδοξες και φοβερά εργασιομανείς. Το στυλ τους είναι έμφυτο και είναι καλλιεργημένες, γεγονός που αποπνέει σεβασμό στο προσωπικό και επαγγελματικό τους περιβάλλον. Φυσικά έχουν τα δικά τους πρότυπα και τους αρέσει πολύ, η δημιουργία και η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Η Αθηνά Οικονομάκου, εκτός από μία πετυχημένη ηθοποιός είναι πλέον μία ευτυχισμένη μαμά και επιχειρηματίας, αφού ασχολείται με τις συλλογές κοσμημάτων της. Η συνονόματη της Αθηνά Βατικανού, είναι ιδιοκτήτρια της εταιρεία «Reveal Crochet» και σχεδιάστρια. Πρόκειται για μία πολυσύνθετη προσωπικότητα, δημιουργική, συγκροτημένη, απίστευτα γοητευτική και stylish. Μία ματιά στον λογαριασμό της στο Instagram θα σας πείσει αμέσως!

Η Νικολέττα Ράλλη, εκτός του ότι διαθέτει ένα χαρακτήρα διαμάντι είναι και πετυχημένη δημοσιογράφος. Η Ιωάννα Μπέλλα, είναι μοντέλο και κούκλα. Αισθητική και sex appeal συνθέτουν την εικόνα μία Ελληνίδας πρότυπο στην δουλειά της. Η Βίκυ Μπουζούνη, είναι δημοσιογράφος –παρουσιάστρια και πρέσβειρα των Ελλήνων σχεδιαστών. Η εκπομπή της «Style-Rules» στο Epsilon, είναι η πρώτη εκπομπή μόδας στην τηλεόραση και έχει αποσπάσει θετικές κριτικές.

Η Ρία Τσίγκα είναι travel blogger έχοντας διανύσει, μία πετυχημένη πορεία στο χώρο του modelling. Την Βάσω Μητρομάρα, την συμπαθώ ιδιαίτερα, γιατί εκτός από πολύ καλή δημοσιογραφός, είναι και μία ισχυρή προσωπικότητα. Οποιαδήποτε εκπομπή και να παρουσιάσει μπορεί να βγάλει μία σοβαρότητα και ένα κύρος.  Η Αντζελίνα Ματαλιωτάκη  είναι γνωστή και δεν χρειάζεται συστάσεις. Έχει κάνει αμέτρητα εξώφυλλα σε περιοδικά, έχει δώσει συνεντεύξεις και έχει εκπροσωπήσει την χώρα μας, σε διαγωνισμούς ομορφιάς. Η Κατερίνα Ευαγγελινού, είναι απλά κούκλα. Ετοιμόλογη, δημοσιογράφος και πλέον fashion editor στο lifestyleoptions.gr σημειώνει επιτυχία σε οποιονδήποτε τομέα κινείται, ανεβάζοντας την εικόνα της ακόμη πιο ψηλά. Η Μαργαρίτα Δήμου είναι από τις ανερχόμενες παρουσίες στο χώρο της μόδας και έχει κλέψει τις εντυπώσεις. Στην ίδια κατηγορία ανήκει και η Μαριάννα Ντάσιου, από τη Θεσσαλονίκη, η οποία είναι γλυκύτατη και επιβλητικά επικοινωνιακή. 

Η Φανη Δρακοπούλου έχει κάνει αρκετές επιτυχίες στο τραγούδι και καθιερώθηκε πολύ σύντομα σε έναν δύσκολο και απαιτητικό χώρο. Διαθέτει σοβαρότητα και ταλέντο και το έχει αποδείξει.

Η Κατερίνα Καινούργιου διανύει, την καλύτερη περίοδο της ζωής της. Επαγγελματικά βρίσκεται στην καλύτερη φάση αφού οι προτάσεις που δέχεται για συνεργασία είναι αρκετές.

Η Σοφία Αλατζά είναι εξαιρετική αθλητικογράφος και πολύ επικοινωνιακή. Κάνει σωστές επαγγελματικές επιλογές και την διακρίνει η σταθερότητα και η εμπειρία. Την Βρισηίδα Ανδριώτου, την γνωρίσαμε από το «My Style Rocks»από την συχνότητα του ΣΚΑΪ την περασμένη χρόνια. Κατά την γνώμη μου κάνει σωστά επαγγελματικά βήματα και διαθέτει ένα αυστηρό και επιβλητικό στυλ. Η Τζούλια Κόλλια, με μεταπτυχιακό στην χρηματοοικονομική για στελέχη επιχειρήσεων, στο Οικονομικό πανεπιστήμιο Αθηνών, έκανε την διαφορά στην πασαρέλα, αφού τράβηξε τα βλέμματα των fashion designerseditors αλλά και εκδοτών αφού διαθέτει τέλειες αναλογίες και αφοπλιστικά χαρακτηριστικά προσώπου. Η Ευαγγελία Αραβανή, δεν χρειάζεται συστάσεις αφού την γνωρίζετε όλοι από τις τηλεοπτικές συχνότητες, αλλά και από τον χώρο της μόδας. Η παρουσία της, είναι αυθεντική, γεγονός που εκτιμάται ανάλογα από συνεργάτες της, αλλά και φίλους. Η Ιωάννα Μαλέσκου μας υποδέχεται μέσα από την συχνότητα του καναλιού «ΚΡΗΤΗ TV» αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά, ότι εικόνα και προσόντα μπορούν να συνδυαστούν άριστα στον τομέα της ενημέρωσης.

Η Ζέτα Μακρυπούλια, είναι άλλη μια προσωπικότητα που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, αφού τα τελευταία χρόνια γνωρίζει τεράστια επιτυχία. Οι ηθοποιοί, Κωνσταντίνα Κλαψινού και Κατερίνα Γερονικολού, έχουν δώσει σοβαρά δείγματα δημιουργίας, μέσα από τη δουλειά τους, έχοντας αποσπάσει θετικές κριτικές. Η fashion blogger (shopranoblog.com), Χρυσιάννα Ανδριοπούλου, της οποίας το blog έχει τιμηθεί, μέσα από τις σελίδες του δίνει τις σωστές εκδοχές μόδας, στυλ, τάσεων. Διαθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ και μια ιταλική αισθητική.

Η προσέγγιση που έκανα, αφορά μόνο την εισαγωγή για την προσωπικότητα τους (αφού υπάρχουν τα σχετικά links για να τις γνωρίσετε, είτε από παρουσίαση εδώ, είτε από τους προσωπικούς λογαριασμούς που διαθέτουν στα social media -αρκεί να πατήσετε πάνω στο όνομά τους).

Αθηνά Οικονομάκου

Κατερίνα Καινούργιου 

Ζέτα Μακρυπούλια

Ευαγγελία Αραβανή

Φανή Δρακοπούλου

Κατερίνα Ευαγγελινού

Νικολέτα Ράλλη

Κωνσταντίνα Κλαψινού

Κατερίνα Γερονικολού

Αγγελίνα Ματαλιωτάκη

Μπέλλα Ιωάννα

Αθηνά Βατικανού

Χρυσιάννα Ανδριοπούλου

Βάσω Μητρομάρα

Σοφία Αλατζά

Μαριάννα Δάσσιου

Βρισηίδα Ανδριώτου

Μαργαρίτα Δήμου

Τζούλια Κόλλια

Ρία Τσίγκα

Ιωάννα Μαλέσκου

 Βίκυ Μπουζούνη 

10
10