ΜΑΝΟΣ ΚΑΡΤΣΩΝΑΚΗΣ – A LEADER OF QUALITY AND LIFESTYLE

Το πλατύ χαμόγελο και το καθαρό βλέμμα του είναι τα πρώτα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν με την πρώτη ματιά πάνω στον Μάνο Καρτσωνάκη. Τώρα αν σε αυτό προσθέσουμε και το μορφωτικό του επίπεδο και την κοινωνική του παιδεία καταλαβαίνουμε πως το αποτέλεσμα είναι ένα κράμα πολύ ενδιαφέρον !

Με καταγωγή από την Κρήτη και από μια οικογένεια χρυσοχόων η επιμονή του στην λεπτομέρεια, η αγάπη του για μοναδικά έργα τέχνης και η ικανότητα του να τα ξεχωρίζει είναι μάλλον στο DNA του. Έτσι και η επιτυχία της επαγγελματικής του πορείας στην ωρολογοποιία αλλά και στον απαιτητικό χώρο του κοσμήματος ήταν μάλλον προδιαγεγραμμένη.

Ολοκληρώνοντας τις σπουδές του στην Ρώμη στο πανεπιστήμιο “La Sapienza” επιστρέφει  στην Αθήνα για να ξεκινήσει πια την καριέρα του και έτσι μπαίνει στον ξεχωριστό αλλά και δύσκολο χώρο του luxury watch trading. Δημιουργεί έτσι την εταιρεία του GOLD – Luxury Watch Trading η οποία εκτός από ρολόγια όλων των μεγάλων οίκων εξειδικεύεται και στο trading ρολογιών vintage αλλά και προϊδιόκτητων. Μπαίνει λοιπόν από νεαρή ηλικία στα βαθιά νερά με προσήλωση και αποφασισμένος να πετύχει όλα όσα ονειρευόταν από νεαρός ακόμα όταν ο πατέρας του, του χάρισε το πρώτο του Rolex Explorer II του 1979 ως δώρο για την είσοδο του στο πανεπιστήμιο στα 18 του χρόνια.

Ο χώρος που δραστηριοποιείται είναι ως γνωστόν από τους πλέον ανταγωνιστικούς όμως αυτό δεν στέκεται εμπόδιο στον ίδιο. Ίσα ίσα τον πεισμώνει και τον ωθεί να ρίξει όλες του τις δυνάμεις και τις προσπάθειες του στην εταιρεία με αποτέλεσμα να εδραιωθεί ανάμεσα στις επιτυχημένες του είδους πολύ γρήγορα. Το όνειρο του λοιπόν γίνεται πραγματικότητα και αυτόν τον κατατάσσει ανάμεσα στους εξαιρετικά πετυχημένους επιχειρηματίες της γενιάς του παρόλο το νεαρό της ηλικίας του.

Η καταξίωση του έρχεται σε σύντομο χρονικό διάστημα και είναι πολλοί οι celebrities από όλους τους χώρους που απευθύνονται στην GOLD – Luxury Watch Trading για την αγορά ξεχωριστών δημιουργιών. Ειδικότερα οι περισσότεροι sports stars στην Ελλάδα επιλέγουν να εμπιστευτούν τον ίδιο και την εταιρία του . Εξάλλου το ρολόι αποτελεί (ειδικότερα για τον άνδρα) ένα σημαντικό κομμάτι της εμφάνισης του και τον κάνει να ξεχωρίζει. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν ισχύει το ίδιο και για τις κυρίες που ειδικά τα τελευταία χρόνια έχουν μπει και αυτές δυναμικά στην απόκτηση ξεχωριστών κομματιών και μάλιστα είναι πολλές πια αυτές που φορούν το ρολόι τους ως το μοναδικό κόσμημα πάνω τους.

Η ποικιλία είναι τεράστια και μπορεί να καλύψει όλα τα γούστα ακόμα και τους πιο απαιτητικούς, ενώ ανανεώνεται διαρκώς. Οι επιλογές ανεξάντλητες είτε πρόκειται για καινούργια ρολόγια είτε για προ ιδιόκτητα που έχουν μεγάλη συναισθηματική αλλά και ιστορική αξία, γεγονός που τα καθιστά μοναδικά. Ο καθένας μπορεί να επιλέξει ανάλογα με το φύλλο, την ηλικία αλλά και την περίσταση για την οποία το θέλει και να είναι σίγουρος πως έχει κάνει την καλύτερη επιλογή.

Εξάλλου η αγορά ενός ρολογιού αποτελεί ουσιαστικά μια επένδυση που διαρκεί και αυξάνεται στον χρόνο. Είναι από τις αγορές που πολλές φορές χαρακτηρίζουν τις στιγμές και τις μετατρέπουν στις σημαντικότερες περιπτώσεις. Μόνο τυχαίο δεν είναι εξάλλου πως στις ιδιαίτερες περιπτώσεις της ζωής μας ( γάμο, βάφτιση, επέτειο, ενηλικίωση, αποφοίτηση) το ρολόι είναι πάντα από τις πρώτες μας σκέψεις σαν  δώρο ξεχωριστό. Η μοναδικότητα τους δεν έγκειται σε αυτές τις περιπτώσεις μόνο στην χρηματική τους αξία αλλά και στην συναισθηματική που πολλές φορές είναι και πιο σημαντική.

Τα τελευταία δε χρόνια ο Μάνος Καρτσωνάκης έχει εντείνει την δραστηριότητα του πολύ έντονα και στον χώρο των κοσμημάτων, γεγονός αναμενόμενο μιας και πρόκειται για έναν οξυδερκή επιχειρηματία που δεν επαναπαύεται ποτέ και θέλει να εξελίσσεται διαρκώς. Έτσι θέλοντας να προσφέρει στους πελάτες του, που τον εμπιστεύονται τυφλά, ακόμα περισσότερες υπηρεσίες και πακέτα εξυπηρέτησης έχει επεκταθεί πολύ και στα κοσμήματα. Το after sales care ήταν εξάλλου ένα από τα χαρακτηριστικά που απολάμβανε πάντοτε ο εκάστοτε πελάτης. Τώρα ακόμα περισσότερο η εμπειρία που βιώνει κάποιος όταν επιλέξει να εμπιστευτεί την GOLD – Luxury Watch Trading είναι ολοκληρωμένη από την αρχή και στην παραμικρή λεπτομέρεια.

Η προσήλωση δε του Μάνου Καρτσωνάκη στην λεπτομέρεια και την εξυπηρέτηση του κάθε πελάτη ξεχωριστά προσφέροντας του ακριβώς ό,τι επιθυμεί είναι βασικό χαρακτηριστικό του. Ήταν κάτι που έπαιξε μεγάλο ρόλο από την αρχή χρόνια πριν όταν ξεκινούσε βάζοντας το δικό του στοίχημα… και που φυσικά έχει κερδίσει επάξια!!!!

INFO :GOLD – Luxury Watch Trading

 

10
10