ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ

Το καλοκαίρι ενδείκνυται για ξεκούραση, χαλάρωση, σκέψεις και προγραμματισμό. Μακριά από το κλεινόν άστυ, τα πάντα είναι υπέροχα. Το πρώτο εξάμηνο του 2023, δεν ήταν και ότι καλύτερο. Δεν θα προχωρήσω σε αναλύσεις γιατί ο απολογισμός έχει ήδη γίνει.

Η ακρίβεια, είναι ένα θέμα, που υφίσταται και θα γίνει ακόμη εντονότερο, από τις αρχές του επόμενου έτους. Χρειάζεται ψυχραιμία και συγκράτηση. Σε αυτό θα συμβάλλει και η σωστή ενημέρωση, που θα έχουμε σε καθημερινή βάση.

Οι αποδράσεις, έχουν την σημασία τους αλλά και τον συμβολισμό τους. Ακούω από πολύ κόσμο, ότι η Μύκονος, δεν έχει την περυσινή προσέλευση και φυσικά σε αυτό φταίνε οι τιμές, που έχουν φτάσει στο θεό.

Προσπαθήσετε αυτό το καλοκαίρι να αποβάλετε οτιδήποτε είναι αντίθετο σε εσάς, να γεμίσετε μπαταρίες και να κάνετε focus, στα πιο σημαντικά ζητήματα της ζωής σας.

Να έχετε ανθρώπους δίπλα σας ικανούς και θετικούς, που ανά πάσα στιγμή αν χρειαστεί κάτι να σας στηρίξουν.

Σε αυτό το σημείο, θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω, την διευθύντρια σύνταξης αλλά και την συντακτική ομάδα του site, για την συνεργασία και την πολύτιμη προσπάθεια που κατέβαλαν για άλλη μια χρόνια. Αντιμετωπίσαμε δυσκολίες, αστάθμητους παράγοντες και απαιτήσεις που δεν ταίριαζαν με το ύφος και την γραμμή του Lifestyleoptions.gr.

Το εγχείρημα της εξέλιξης όμως, προχώρησε και η απόδειξη, είναι τόσο στα νούμερα, όσο και στην αποδοχή, του κόσμου. Πάντα οι επιλογές μας, προϋπόθεταν και προϋποθέτουν σκέψη και ωριμότητα.

Μην ξεχνάτε ότι στα πιο μικρά πράγματα, κρύβεται η ικανοποίηση ενώ στα πιο ασήμαντα, δείχνουμε στοιχεία του χαρακτήρα μας.

Καλές διακοπές σε όλους και να γυρίσετε πλήρως ανανεωμένοι!

10
10