ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑ ΤΕΛΟΣ!

Με την πάροδο των χρόνων οι απαιτήσεις αποκτούν ιδιαίτερη σημασία, και σε κάνουν να βγάζεις πιο ασφαλή συμπεράσματα. Πολλοί υποστηρίζουν ότι υπάρχει χρυσή τομή, ανάμεσα στο παρελθόν και στο μέλλον, αφού σχέσεις, επάγγελμα και σχέδια έχουν μία άμεση σύνδεση.

Το να φιλοσοφείς όμως, χωρίς να παίρνεις πρωτοβουλίες, δεν έχει κανένα απολύτως νόημα. Φιλίες που άντεξαν στο παρελθόν, διαλύθηκαν σε μία βραδιά, σχέσεις που νόμιζες ότι θα κρατήσουν για πάντα, το ίδιο. Συν τοις άλλοις δέχτηκες και κριτική, την οποία δεν άξιζες.

Δυστυχώς τα social media έχουν επηρεάσει πολύ αρνητικά όλα τα παραπάνω. Η λέξη ευχαριστώ εξαφανίστηκε, αντί για καλημέρα λέμε συγνώμη και επιλέγουμε άχρηστα πράγματα, μόνο και μόνο επειδή είναι στη μόδα! Θα μου πείτε ότι με κατέχει νοσταλγική διάθεση, αλλά δεν ισχύει.

Βλέπω ανθρώπους αγράμματους να κατέχουν θέσεις που δεν τους αξίζουν, στην τηλεόραση γκέι και κραγμένες να προσπαθούν να περάσουν πρότυπα, όχι με επιτυχία, αθλητές υπερεκτιμημένους και ανθρώπους των γραμμάτων και των τεχνών να είναι στο περιθώριο!

Φυσικά είμαι εντελώς αντίθετος στην μετανάστευση, άλλο ένα μεγάλο λάθος του ΣΥΡΙΖΑ, όταν την περίοδο 2015-2019 άφησε τα σύνορα ανοιχτά.

Όμως η Ελλάδα έχει ιστορία και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς! Καλό θα είναι ότι είναι τοξικό να το κόβουμε, να μην δίνουμε παράταση. Να μην αναλύσουμε τα γεγονότα ξανά ξανά την στιγμή που τα έχουμε αποδεχτεί, αναγκαστικά ή όχι.

Οι εποχές αλλάζουν, τα πιστεύω μας όχι.

Δεν τους δίνουμε αξία ούτε χώρο προσαρμογής. Τους στέλνουμε στον αγύριστο και κόβουμε κάθε επαφή! Μπορεί να είμαι απόλυτος, αλλά οι εμπειρίες με έχουν διδάξει να είμαι πιο προσεκτικός. Προσωπικά και επαγγελματικά. Σε διαφορετική περίπτωση το κόστος θα είναι μεγάλο.

10
10