ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: BEST CHOICES!

Τα τελευταία χρόνια οι λέξεις ποιότητα, αισθητική, τιμή αλλά και ταλέντο «δοκιμάζονται» από την κρίση. Πολλές φορές και με την πίεση του χρόνου που έχουμε όλοι μας, καταφεύγουμε σε επιλογές άχρηστες και προσωρινές, με σκοπό να δώσουν λύση στο πρόβλημα μας. Η γνώση της αφαίρεσης αλλά και το επίπεδο, θα πρέπει να λειτουργούν ακαριαία. Βέβαια δεν είναι εύκολο, όταν η επαγγελματική σου ατζέντα, είναι γεμάτη και το τηλέφωνο χτυπάει διαρκώς.

Στο παρελθόν, έχουμε αναφερθεί ξανά στις καλύτερες επιλογές της συμπρωτεύουσας με σκοπό να περάσετε, τέλεια και αξέχαστα, όταν την επισκεφθείτε, ή αν κατοικείτε μόνιμα. Η διαφορά είναι ότι στο συγκεκριμένο άρθρο, γίναμε πιο αυστηροί, για να απολαύσετε υπηρεσίες αντάξιες της προσωπικότητας σας. Η παρακάτω εύστοχη -έτσι θέλω να πιστεύω- και σύντομη παρουσίαση, θα σας κατευθύνει πως να απολαύσετε το σωστό lifestyle, σε συνδυασμό πάντα με πολυτέλεια, αισθητική,στυλ, ευρηματικότητα, ταλέντο αλλά και διάθεση, από τους μετρ του είδους.

Η υψηλή βραβευμένη γαστρονομία, η διαμονή, το πως να ξεκινήσετε το πρωινό σας, οι στιγμές χαλάρωσης στην mood καθημερινότητα που ζούμε, αλλά και το σωστό shopping συνθέτουν ένα ονειρικό φόντο. Θέλω να ευχαριστήσω για την πολύτιμη βοήθεια τους, την Ντόρα Γουλιαρίτου, την Διευθύντρια Σύνταξης του site Τζωρτζίνα Καλαϊτζίδου, την Αθηνά Παπανικολάου, την Ελένη Καλλιτσουνάκη και την Εύα Λουκμάνη, για την συμμετοχή τους, αλλά και για την υπομονή τους, ταυτόχρονα.

img_0964

Domotel Les Lazaristes

Hotels: Macedonia Palace, Domotes Les Lazaristes, The Met, Daios Luxury Living, The Excelsior

img_0965

Duck Private Cheffing

Restaurants: Ambrosia, (Hyatt Hotel), Clochard, Duck Private Cheffing, Tandur, Tre Marie (Πανόραμα), Alfredos Grand Dining( Hyatt), Fred & Ginger (Les Lazaristes), B restaurant

img_0974

Κατάστημα Dolce & Gabbana

Shopping: Attica, Zara, Dolce & Cabbana, Bettina Store, Bettina Exclusive

img_0977

Warehouse

Gyms: Fitness Fun Ladies (Πανόραμα), Gymnasium, Warehouse

img_0976

Tre Marie

Καφετέριες: Tre Marie (Πανόραμα), Αroma, Lobby (Hyatt) Apallou, Garcon Brasserie

img_0978

Τερκενλής (Αριστοτέλους)

Αρτοζαχαροπλαστεία: Τερκενλής, Χατζής, Χατζηφωτίου, Choureal

img_0968 img_0969

Ιωάννα Χατζημπαλιώτη – Βιβή Αναστασιάδου

Δημοσιογράφοι με άποψη και ποιότητα στην δουλειά τους: Iωάννα Χατζημπαλιώτη, Σοφία Τουντούρη, Πολυξένη Καραμίχα, Βιβή Αναστασιάδου.

14339843_1062304830489543_1405563872_o

Βίκυ Ραπτάκη

Media & Communication Digital Marketing: Βίκυ Ραπτάκη

img_0966

ΕΥ ΖΕΙΝ

Κἐντρο yoga: EY ZEIN

img_0980

Canteen

Brunch time: Canteen, The Prince Brasserie, La Place Mignonette

img_0981

Canteen

Breakfast: Les Lazaristes, Hyatt, Daios, Canteen, Albeta

10
10