Η ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΕ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ!

Τα τελευταία γεγονότα στον Έβρο αλλά και η πανδημία, που ἐχει εξαπλωθεί σε παγκόσμιο επίπεδο, με έκαναν να διαπιστώσω για άλλη μία φορά ότι στο τιμόνι της χώρας, έχουμε έναν ηγέτη που δεν διστάζει να πάρει σημαντικές αποφάσεις, τόσο για την ζωή, όσο και για το μέλλον μας. Η αποφασιστικότητα που επέδειξε, ο έλληνας πρωθυπουργός, με την αντιπολίτευση να έχει απέναντι του, έδειξε σε όλους ότι η Ελλάδα από μαύρο πρόβατο που ήταν στην διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ, έγινε το θετικό παραδειγμα για ολόκληρη την Ευρώπη.

Η εγρήγορση και η πιστή εφαρμογή των μέτρων, κάνουν τη χώρα μας, να έχει τα λιγότερα κρούσματα και στέλνει ένα μήνυμα αισιοδοξίας, παρόλο που ο ΣΥΡΙΖΑ απειλεί «ότι θα λογαριαστούμε μετά», ξεχνώντας βέβαια για ευνόητους λόγους το Μακεδονικό ζήτημα, το μεταναστευτικό και φυσικά το σκάνδαλο NOVARTIS.

Όπως ανέφερε πολύ σωστά σε συνέντευξη του, ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος «ζούμε ένα μήνα που μοιάζει σαν να μπήκαμε σε άλλον αιώνα που ανατρέπει τα πάντα».

Ασφαλώς και θα έχουμε ανατροπή δεδομένων σε οικονομία, πολιτική, ηθικές αξίες και φυσικά στον γενικότερο τρόπο ζωής μας με συχνές αναθεωρήσεις.

Η άριστη επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη, να τοποθετήσει Υφυπουργό της πολιτικής προστασίας τον Νίκο Χαρδαλιά, δείχνει τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Τα επιπλέον μέτρα τόνωσης στήριξης της οικονομίας, ανακοινώθηκαν σήμερα και αφορούν την απόλυτη στήριξη, επιχειρήσεων, εργοδοτών και εργαζομένων.

Σύμφωνα με πηγές, το σχέδιο για επιχειρήσεις τον Απρίλιο θα αφορά αντιστάθμιση της απωλειας εσόδων, υπό την μορφή επιχορηγήσεων ή και δανείων και μπορεί να κυμαίνεται εώς και 12 δις ευρώ.

Μου προκαλεί εμετό και αηδία η επίθεση από αριστερά θλιβερά site εναντίον του καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα. Για ένα πολύ μεγαλό κομμάτι της αριστεράς, το να είσαι χριστιανός, να κατέχεις δημόσιο αξίωμα και φυσικά να είσαι απλός και προσιτός, είναι δυστυχώς ποινικό αδίκημα. Από την μία μεριά, το καταλαβαίνω αν δει κανείς τι άνθρωποι υπάρχουν στον συγκεκριμένο χώρο της.

Οι υπάνθρωποι ξαναβγήκαν στην επιφάνεια. Άχρηστοι, ανθέλληνες, άθεοι που δεν πιστεύουν πουθενά χρησιμοποιώντας την βία και την χυδαιότητα, να προβάλουν την άποψη τους χωρίς αποδείξεις και επιχειρήματα, σε ένα κόσμο που βιώνει όσο ποτέ την κρίση αξιών και θεσμών.

Η κοινωνία τους έχει απομονώσει και θα τους ξαναγυρίσει στο 3%. Η πολιτική των ανοικτών συνόρων, το μπάχαλο που το χρησιμοποιούν ορισμένοι σαν γραμμή, δεν έχει πλέον θέση στην πολιτική ατζέντα.

Η κυβέρνηση δοκιμάστηκε και δοκιμάζεται, στους μήνες που είναι στο τιμόνι της χώρας, από δύο σημαντικά γεγονότα. Με την κατάσταση στον Έβρο, όπου δεν άφησε να περάσει κανένας και με την επιδημία που την αντιμετωπίζει με επιτυχία.

Συμπερασματικά:

Οι επιστήμονες Τσιόδρας και Μόσιαλος, ισοπέδωσαν με την παρουσία τους το χυδαίο ψεύτικο και ανιστόρητο αφήγημα της Αριστεράς.

Στην περίπτωση της επιδημίας, τα ηνία της χώρας διατίθενται σε άριστους και καταξιωμένος επιστήμονες. Οι άναρθρες κραυγές κάποιων κομπλεξικών ανάλγητων και αχρήστων, στο κοινωνικό σύνολο, στελεχών της δεν βρήκαν ανταπόκριση. Τη χολή τους τη χύνουν για τον χριστιανισμό, την πατρίδα και την οικογένεια. Ανέκαθεν χωρίς δισταγμούς. Πλησιάζει ο καιρός που θα γίνουν μειοψηφία και πάλι. Ο λαός τους έδωσε την ευκαιρία μια φορά. Δεν θα υπάρξει δεύτερη!

Και μην ξεχνάτε ότι όλοι οι Έλληνες είναι ενωμένοι, όσον αφορά την πατρίδα τους. Είναι γεγονός ότι με την στάση που τήρησε ο ΣΥΡΙΖΑ και τηρεί, απομονώθηκε πολιτικά. Είναι ακατανόητο, κόμμα του ελληνικού κοινοβουλίου, να παίρνει το μέρος των Τούρκων και να αναπαράγει ψευδείς ειδήσεις.

10
10