ΜΥΚΟΝΟΣ 2016! (ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ LIFESTYLE)

Τα τελευταία χρόνια το Νησί των Ανέμων, έχει γνωρίσει την «αποθέωση», από ολόκληρο τον πλανήτη, αφού οι αλλαγές που έχουν γίνει, οι νέες αφίξεις και ο κόσμος που το επισκέπτεται, συνετέλεσαν με σταθερό τρόπο, να αποτελεί έναν, από τους κορυφαίους ταξιδιωτικούς προορισμούς. Οι αναφορές από κορυφαία περιοδικά, του έδωσαν περισσότερη αίγλη και πολυτέλεια, μέσα σε μία περίοδο οικονομικής κρίσης και αστάθειας για την χώρα. Όπως είναι γνωστό, μία νέα σεζόν ξεκινάει από το Πάσχα, αλλά οι κρατήσεις σημειώνουν κατακόρυφη άνοδο, συγκριτικά με πέρυσι. Το απόλυτο lifestyle, συνδέεται με την άψογη αισθητική, τις δυνατές γαστρονομικές έδρες αλλά και την απόλυτη διαμονή, σε ένα περιβάλλον μοναδικό, από όλες τις απόψεις.

Η ιδιαίτερη έμφαση που έχει δοθεί στην ποιότητα και το service, δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης από κανέναν! Επικρατεί μία αίσθηση κύρους, ενώ το εγχείρημα της εξέλιξης σε όλους του τομείς προχωράει με επιτυχία. Μπορεί από πολλούς στο παρελθόν να έχει παρεξηγηθεί αλλά όλοι τρέχουν να κάνουν την απαραίτητη κράτηση για να την επισκεφτούν, έστω και για ένα weekend. Το καλοκαίρι μόλις ξεκινάει και καλό θα ήταν να κάνετε σιγά σιγά τις απαραίτητες προετοιμασίες για τις διακοπές σας.

Προσωπικά και φέτος θα επισκεφτώ το Νησί των Ανέμων, όπως άλλωστε κάνω κάθε χρόνο. Μην ξεχνάτε, ότι είναι σημαντικό να ζείτε τις στιγμές και να απολαμβάνετε οτιδήποτε έχετε δίπλα σας.

Επιλέξαμε για εσάς τα καλύτερα εστιατόρια, ξενοδοχεία,, παραλίες,  clubs αλλά και τα καλύτερα καταστήματα για shopping, για να περάσετε perfect. Enjoy!

ΠΑΡΑΛΙΕΣ:

Ψαρού, Πάνορμος, Καλό Λιβάδι, Ελιά, Φτελιά, Super Paradise.

IMG_0583

Ψαρού 

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ:

Nammos, Hakkasan, Rakkan (new entry), Inyamma (by Ectoras Botrini), Nesaea, Bakalo, M-eating, Sea Satin, Solymar, Matsuhisa Mykonos, Hippie Fish, Intern, Remezzo Fine Greek Dining and Cocktail Bar.

IMG_0575

Ling Ling-Hakassan Restaurant 

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ:

Cavo Tagoo, Mykonos Blanc Hotel, Andronikos, Santa Marina, Ostraco Suites, Lito, Semeli, Aphrodite Beach Hotel, Myconian Imperial Resort & Villas.

Mykonos Blu, Bill and Coo Suites and Lounge, Kouros Boutique Hotel, La Residence Mykonos Hotel Suites.

Cavo Tagoo 12

Cavo Tagoo

SHOPPING:

Louis Vuitton, Victoria’s Secret, Zinas, Makris, Alice, Dsquared, Enny di Monaco, Hamptons, Linea Piu, Soho-soho, Chopard, Frank Muller, Kessaris, Beautyworld (by b Despina Gavala).

IMG_0582

Dsquared

NIGHT LIFE:

Cavo Paradiso, Aroma Cafe, Astra, Kalua.

IMG_0585

Cavo Paradiso

10
10