WOMEN’S WORLD: ΕΠΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!!!

Οι περισσότεροι από εμάς, έχουμε μεγάλη εκτίμηση, για τον εαυτό μας. Αρκετές φορές, αυτό μας οδηγεί σε υπερβολές, να βγάζουμε εγωισμό και να κάνουμε επιλογές που δεν είναι σωστές για τις σχέσεις μας, γεγονός που προκαλεί, έντονη δυσαρέσκεια, στο έτερον μας ήμισυ.

Οι γυναίκες στο σύνολο τους τουλάχιστον σήμερα, είναι πανέξυπνες, ενημερωμένες για τα πάντα, επιβλητικές, όταν θέλουν να διεκδικήσουν κάτι, ενώ σιχαίνονται, όταν τις αδικούν και όταν τις κερατώνουν. Εκεί όλα έχουν τελειώσει και ας μην το παραδέχονται και τα δύο φύλα.

Αναμφισβήτητα η χρυσή τομή, σε μία σχέση, είναι η αλήθεια και να ξέρει ο ένας το παρελθόν του άλλου. Γνωρίζω πολύ καλά τις δυσκολίες και τους ανταγωνισμούς της εποχής καθώς και την οικονομική πίεση, που έχουν οι περισσότεροι. Τα παραπάνω είναι όλα αρνητικά και δυσκολεύουν δύο ανθρώπους να προχωρήσουν. Δεν θα επεκταθώ παραπάνω, γιατί πιστεύω ότι δεν είναι του παρόντος.

Υπάρχουν όμως και πράγματα που λατρεύουν οι γυναίκες, τα εκτιμούν και το δείχνουν τον κατάλληλο χρόνο. Η αισθητική, το στυλ, η προσωπικότητα μίας γυναίκας θα πρέπει να συμβαδίζει με τα αντίστοιχα στοιχεία της προσωπικότητας, ενός άνδρα. Πρόσφατα μιλάγαμε με την φίλη μου Μαριάννα Βλασίδου, ιδιοκτήτρια της σχολής «Make Up Concepts Academy», και μου έδωσε το στίγμα της σύγχρονης γυναίκας, μέσα σε ρυθμούς και αντιξοότητες. Όπως μου τόνισε, ο βαθμός δυσκολίας για την σημερινή γυναίκα ανεβαίνει, όταν η ίδια είναι μαμά.

Οι παρακάτω προτάσεις, την κάνουν ευτυχισμένη, αρκεί εσείς να τις πραγματοποιήσετε στο maximum. Χωρίς τύψεις, υπερβολές και φανφάρες, θα τις κάνετε να αισθάνονται υπέροχα.

IMG_1480

Η αγκαλιά -την στιγμή που δεν το περιμένει- δείχνει συναίσθημα και φροντίδα. Το αυθόρμητο είναι και το καλύτερο, οπουδήποτε και αν βρίσκεστε.
Οι εκπλήξεις από την άλλη  δίνουν ένα έντονο τόνο στη σχέση σας, είτε αυτό έχει να κάνει με δώρο, την παρουσία σας, όταν δεν σας περιμένει ή με οτιδήποτε που σχετίζεται με αυτήν!

Τα φιλιά στο μέτωπο δείχνουν στοργή και σεβασμό. Πριν το κάνετε να την κοιτάξετε έντονα στα μάτια και να καταλάβετε τι θέλει.

Η πίεση δεν αρέσει σε καμία!!! Δώστε της χώρο και χρόνο, ιδιαίτερα όταν μία σχέση είναι νέα και δηλώστε, την παρουσία σας όταν πρέπει και όπου πρέπει. Ορισμένοι άντρες είναι και ηλίθιοι, γιατί μπορεί και να εξαφανιστούν κιόλας. Περιστατικά, υπάρχουν πολλά.

Να υπάρχει χιούμορ, διακριτικό πάντα, ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές. Εννοείται βέβαια όταν υπάρχει απόσταση μεταξύ σας, είναι υποχρέωση σας, να την καλύψετε.

Να τηρείτε το savoir vivre, όσο μπορείτε και το επιτρέπει η σχέση σας, χωρίς αυτό να σας εμποδίζει να εκφράσετε αυτό που θέλετε. Το σύνολο των γυναικών, έδειξε μέσα από έρευνες, ότι δίνουν πολύ προσοχή στον σεβασμό και το ανταποδίδουν, όταν πρέπει.

Τέλος να της λέτε ευθέως ότι την επιθυμείτε, ερωτικά ανά πάσα στιγμή. Ανεβαίνει η διάθεση της και υπάρχει ερωτισμός. Προσέξτε όμως. Να το λέτε όταν το θέλετε αληθινά και όχι να βασίζεστε σε μία παρόρμηση της στιγμής. Γιατί τότε θα γίνετε καραγκιόζηδες και θα ξενερώσει τελείως.

Ξέρω ότι θα διαβάσουν αρκετοί το παραπάνω άρθρο και θα με χαρακτηρίσουν ρομαντικό ή ότι δεν έχω συναίσθηση της εποχής και των συνθηκών που βιώνουμε σήμερα! Τους απαντάω λοιπόν: «Οι γυναίκες καταλαβαίνουν πότε είμαστε ερωτευμένοι. Πότε περιμένουμε τηλέφωνο τους. Τι κάνουμε όταν εισπράττουμε αδιαφορία. Όταν το παίζουμε ξερόλες και θέλουμε εμείς να πιστεύουν αυτές, ότι είχαμε πριν πολλές εμπειρίες. Ούτε η επίδειξη χρημάτων, δόξας και προσωπικότητας τους συγκινεί.  Ούτε οι φράσεις «έλιωσα στο γυμναστήριο», «σε σκεφτόμουν όλη την ημέρα» κτλ. Δυστυχώς στον ενθουσιασμό πάνω κάνουμε βλακείες. Η σωστή απλή προσέγγιση είναι ο καλύτερος δρόμος». Προσωπική μου άποψη! Τώρα αν θέλετε να το παίξετε super, δικαίωμα σας. Εξαρτάται φυσικά και που απευθύνεστε.

Θα τελειώσω με μία φράση της φίλης μου Μαριάννας. «Η γυναίκα έχει ταυτίσει την ύπαρξη της, με την λέξη δημιουργία! Φέρνει στον κόσμο ένα παιδί καλλιεργώντας τις προϋποθέσεις για μία σωστή ζωή με πρότυπα και πιστεύω, για να μπορέσει η οικογένεια να αγγίζει την απόλυτη επιτυχία. Και αυτή δεν είναι άλλη από την αγάπη που πρέπει να έχουν τα μέλη μεταξύ τους, την υποστήριξη αλλά και το να συνυπάρχουν ενωμένα εφ’ όρου ζωής»

10
10