APPRECIATION & RESPECT! TWO VALUES WITH PARTICULAR GRAVITY TODAY!

Το σημαντικότερο πράγμα στον κόσμο είναι να αποκτήσεις προσωπικότητα, αξίες, να έχεις σεβασμό και φιλοδοξίες, αλλά και να προσπαθείς, όταν σου δίνεται η δυνατότητα να βοηθάς συνανθρώπους σου, που έχουν ανάγκη.

Τα τελευταία χρόνια και με αφορμή την συμπλήρωση 3 χρόνων από την δημιουργία του site μου, απέκτησα εμπειρίες από ανθρώπους που δεν αξίζουν καμία αναφορά. Προσπάθησα να αλλάξω τα δεδομένα κριτικής, αλλά μάταια. Ορισμένοι δεν αλλάζουν ποτέ. Χαίρομαι όμως που τους «πέταξα» από την ζωή μου, σταμάτησα την συνεργασία και άνοιξα ένα καινούριο κεφάλαιο με προσδοκίες και σχέδια για το μέλλον. Και τα κατάφερα σε καιρούς αμφισβητήσεων, δυσκολιών, οικονομικής κρίσης και άλλων αρνητικών παραγόντων. Η εκτίμηση και ο σεβασμός, έγιναν οι κυρίαρχες αξίες, για μένα.

Δεν θέλω να σας κουράσω άλλο με αναφορές στο παρελθόν. Ξεχώρισα κάποιους φίλους, συνεργάτες αλλά και νέα πρόσωπα, που μου έδωσαν την εικόνα, που ήθελα, με έκαναν να τους εμπιστευτώ, να διατηρήσω μία ισορροπία μαζί τους και να προχωρήσω. Μπορεί ο μονόλογος διαρκείας καμία φορά να είναι μονότονος, αλλά είναι απαραίτητος, όταν θέλεις να παρουσιάσεις ανθρώπους αξιόλογους, πετυχημένους και αποδεκτούς από το κοινωνικό σύνολο.

Προφίλ με κενά, ανασφάλειες αλλά και χωρίς αποδοχή, υπάρχουν πολλά. Το θέμα είναι να μην δώσεις προσοχή παραπάνω, απ ότι χρειάζεται.

IMG_2208

Ήθελα να ανατρέξω στο παρελθόν, όπου η φινέτσα, η ποιότητα, το lifestyle, αλλά και η όρεξη για δημιουργία, ήταν τα βασικά στοιχεία για να καθιερωθεί κάποιος, σε μία εποχή με ιδανικά, στόχους και αμέτρητες φιλοδοξίες.

Οι άνθρωποι που ξεχώρισα είναι οι παρακάτω:

Ο δικηγόρος Αλέξανδρος Κασσανδρινός, ένα μείγμα art, ποιότητας και άψογης συμπεριφοράς με εντυπωσιάζει ακόμα με το στυλ και την στάση του.

Ο συγγραφέας Χρήστος Μαρκογιαννάκης που μένει μόνιμα στην Γαλλία είναι το νέο αίμα στο χώρο, με πολλές πολλές προσδοκίες.

Η δημοσιογράφος Πολυξένη Καραμίχα εκτός από μία καταπληκτική συνάδελφος που είναι, δίνει μαθήματα ήθους, αξίας, συμπεριφοράς αλλά και αντοχής, σε έναν χώρο, που τα τελευταία χρόνια, μαστίζεται, από την οικονομική κρίση.

Ο επιχειρηματίας Γιάννης Μωράκης έκανε το ἐπιχειρείν να «ανθίσει» στην Ελλάδα σε μία εποχή πολύ δύσκολη, δημιουργώντας ελπίδες για ένα καλύτερο αύριο.

Ο διευθυντής και ιδιοκτήτης της Bliss Projects Άρης Αλευράς, ο οποίος μου δημιούργησε το site και μου έδωσε, την ποιότητα και το στυλ που ήθελα.

Ο Πάνος Ζήνας με την εταιρεία του Cinema, έκανε τις γυναίκες να έχουν αέρα, πολυτέλειας, άνεσης και στυλ. Μία εταιρεία που τα τελευταία χρόνια γνωρίζει, την επιτυχία, σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Η Δικηγόρος Όλια Νικολοπούλου, καθιέρωσε μία ξεχωριστή έννοια της λέξης δικηγορίας, που σκοπό έχει την προστασία του πολίτη, αλλά και την επανατοποθέτηση του, στην κοινωνία.

Η Κατερίνα Σταμούλη, η Οικονομολόγος και Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων του Κέντρου ΑμεΑ «Ο Σωτήρ», το οποίο αποτελεί το μεγαλύτερο Πανελλαδικά Κέντρο Αποκατάστασης Ατόμων με Αναπηρία. Η διάθεση για να προσφέρεις είναι αξία ανεκτίμητη. Respect!

O Παναγιώτης Λαϊνας, Πανεπιστημιακός Επιμελητής Γενικής Χειρουργικής, στο νοσοκομείο Antoine-Béclère στο Παρίσι, αποτελεί από μόνος του παράδειγμα προς μίμηση, για το τι σημαίνει η λέξη γιατρός.

Η διευθύντρια σύνταξης του www.lifestyleoptions.gr, Τζωρτζίνα Καλαϊτζίδου, που πρώτον με ανέχεται σε καθημερινή βάση και δεύτερον χωρίς την συμβολή της, τις συμβουλές της και τις επεμβάσεις της, το site, θα αντιμετώπιζε τεράστια προβλήματα!

Ο ιδιοκτήτης του Nami Temakeria, Αλέξης Αγγελίδης, δημιούργησε ένα μοναδικό χώρο για sushi, συνδυάζοντας αγάπη και δημιουργία, κάνοντας τον πολύ ζεστό και φιλόξενο.

IMG_2215

Η επιλογή δεν ήταν τυχαία, ήταν κατόπιν, ώριμης σκέψης. Όταν το παρελθόν μας δίνει εμπειρίες, εμείς οφείλουμε να μαθαίνουμε από αυτές και να τηρούμε το μέτρο, σε οτιδήποτε. Και τέλος, όταν το μέλλον επιτάσσει αλλαγές, και πρωτοβουλίες, τότε αποφασίζουμε, σύμφωνα με την λογική, το περιβάλλον μας και τις προθέσεις μας. Η χρυσή τομή στα προαναφερθέντα είναι ο ρόλος μας!

Θα μπορούσε η λίστα να είναι μικρότερη ή μεγαλύτερη, αλλά έκρινα, ότι οι προαναφερθέντες έχουν κάτι το ιδιαίτερο. Πέτυχαν στον τομέα τους, γνώρισαν την καταξίωση και έμειναν αναλλοίωτοι μέσα στον χρόνο και τις προστριβές. Αποκτάς σεβασμό όταν αναγνωρίζεις στον άλλον την επιτυχία του. Η συνέχεια και το μέλλον, πάντα θα είναι ο αυστηρότερος κριτής!!!

10
10