Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!

Το τελευταίο διάστημα προσπαθώ να πιαστώ από κάπου και να πείσω τον εαυτό μου, ότι υπάρχει και κάτι το θετικό στο πολιτικό σκηνικό. Οι εξελίξεις όμως δεν με αφήνουν. Τα μηνύματα που παίρνω είναι εντελώς αρνητικά και οι προβλέψεις ακόμη και σε βάθος χρόνου, είναι φοβερά δυσοίωνες, με αποκορύφωμα την εξωτερική πολιτική, που για μένα προσωπικά δεν υπάρχει.

Οικονομικά και με επίκεντρο το χρηματιστήριο υπάρχει πολύ μεγάλη απογοήτευση. Στο εσωτερικό τα προβλήματα πολλαπλασιάζονται. Αυτό όμως που σιχαίνομαι περισσότερο απ΄όλα είναι η κοροϊδία και η εκμετάλλευση που διατηρεί σε ένα μεγάλο  βαθμό η συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, προσπαθώντας μάταια να κρατηθεί, όσο περισσότερο μπορεί, στην καρέκλα της εξουσίας με αντάλλαγμα την ισοπέδωση θεσμών, αξιών και πιστεύω και από την άλλη το ξεπούλημα της Ελλάδος.

Ο κόσμος, ψήφισε κάποιον ανεύθυνο αλλά και φοβερά άφθαρτο έχοντας ελπίδες για το αύριο. Μόνο που οι ελπίδες του κράτησαν ελάχιστα, βλέποντας πολιτικούς ατάλαντους να παίρνουν την θέση, των δήθεν ηγετών. Δυστυχώς.

Κατά τα άλλα αυτή η κυβέρνηση θα άλλαζε και την Ευρώπη και θα θεσμοθετούσε κανόνες δικαίου και υπεράσπισης, έναντι των αδυνάτων όπως αρχικά είχαν υποσχεθεί.

Και όμως κάτι μου λέει ότι υπάρχει ελπίδα. Που μπορεί να φανεί αυτό, έστω και αδρά, στην σημερινή απελπιστική κατάσταση που βιώνουμε όλοι μας; Μα φυσικά στις επιλογές, ενός έμπειρου ηγέτη και στο πρόγραμμα το οποίο παρουσιάζει λίγο πριν τη διακυβέρνηση της χώρας. Εγώ θα ήθελα να σταθώ, στο πρώτο μέρος στα πρόσωπα και στους ρόλους τους. Και αναφέρομαι στον Κωνσταντίνο Κυρανάκη, την Σοφία Ζαχαράκη και τον Νίκο Ρωμανό, που από την πρώτη στιγμή που ανέλαβαν το πόστο τους, δημιούργησαν με την παρουσία τους θετική εικόνα και καλλιέργησαν ελπίδες για ένα καλύτερο αύριο, χωρίς υπερβολές, φανφάρες και τυμπανοκρουσίες, όπως έκαναν οι πολιτικοί του παρελθόντος.

Κωνσταντίνος Κυρανάκης

Η ανάδειξη του από το διεθνές περιοδικό Forbes στην κατηγορία 30 under 30, αποδεικνύει ότι ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης συγκαταλέγεται στους πιο πετυχημένους νέους , με έντονη πολιτική δράση και αποδοχή στην Ευρώπη.

Ένας γοητευτικός νέος , με πλούσιο βιογραφικό, αυτοδημιούργητος, μάχιμος , προσγειωμένος , με όραμα και δυνατά πιστεύω. Πρωταγωνιστεί στον πολιτικό στίβο από την ηλικία των 17 ετών και με έντονη προσπάθεια και δουλειά κέρδισε τη σημερινή του θέση ως αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου ΝΔ. Θέλει να γίνει η φωνή των νέων που έχουν κουραστεί από τα παλιά στερεότυπα των πολιτικών και να κερδίσει και τους πιο δύσπιστους. Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης είναι ένας άνθρωπος με λαμπρό μέλλον που ήρθε για να μείνει αφού έχει μάθει από μικρός να μη τα παρατάει ποτέ και να εργάζεται σκληρά.

Σοφία Ζαχαράκη

Η Σοφία Ζαχαράκη είναι μία νέα γυναίκα με πυγμή και έντονη προσωπικότητα. Εκλέχθηκε από τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην νευραλγική θέση του αναπληρωτή εκπροσώπου τύπου του κόμματος. Μία θέση την οποία υπηρετεί με πάθος και χωρίς φόβο.

Θέλει να βάλει το λιθαράκι της στην ‘ανοικοδόμηση’ της χώρας , παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον τα προβλήματα του τόπου και θέλει να βοηθήσει στην επίλυση τους.  Στην πολιτική σκηνή του τόπου χρειάζονται τέτοια πρόσωπα όπως η Σοφία Ζαχαράκη, που εκφράζουν τις απόψεις τους, τις αγωνίες και τα πιστεύω τους χωρίς να φοβούνται τις συνέπειες.

Νίκος Ρωμανός

Επειδή οι νέοι άνθρωποι χειρίζονται καλύτερα τα social media και επειδή τα κόμματα σήμερα χρειάζονται τη διαδικτυακή προβολή και την αλλαγή του ‘προφίλ’ τους , ο Κ. Μητσοτάκης δεν μπορούσε να βρει καλύτερο πρόσωπο για τη θέση του αναπληρωτή εκπρόσωπου τύπου από το Νίκο Ρωμανό.

Νέος, μορφωμένος, επιτυχημένος στη δουλειά του και με φρέσκες ιδέες, ο Νίκος Ρωμανός, είναι ένα πρόσωπο που απασχολεί το χώρο της ΝΔ τα δύο τελευταία χρόνια αλλά απ’ ότι φαίνεται ήρθε να μείνει για πάντα και να πάρει τη θέση που του αρμόζει στο πολιτικό προφίλ των υποψηφίων της παράταξης.

* Για να διαβάσετε τις συνεντεύξεις που μας παραχώρησαν, μπορείτε να κάνετε κλικ στο αντίστοιχο όνομα.

10
10