ΒΙΒΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ: «ΕΙΜΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΘΕΤΙΚΑ»

Δεν είναι η πρώτη παρουσίαση που γίνεται για την Tv Producer της Viva, Βιβή Αναστασιαδού, από το Lifestyleoptions.gr. Και αυτό γιατί διαθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ και μια ποιότητα που βγαίνει μέσα από τη προσωπικότητά της. Η προσέγγιση που κάνει στα δημοσιογραφικά θέματα είναι σωστή, χωρίς παρεμβολές και υπερβολές. Η Βιβή Αναστασιάδου, διαθέτει μια συγκρατημένη πολυτέλεια και μια ενημέρωση που σε κάνει να θέλεις να την παρακολουθήσεις από το πρώτο κιόλας λεπτό, που ξεκινάει η εκπομπή. Δεν είναι τυχαίο, που τα τελευταία χρόνια, το όνομά της συζητιέται έντονα στους δημοσιογραφικούς κύκλους και όχι μόνο.

1. Είμαστε στη νέα χρόνια πλέον και θα ήθελα να μου μιλήσεις για την εκπομπή σου. Τις προτεραιότητες σου, τα νέα σχέδια, συνεργασίες αν υπάρχουν και τις αλλαγές, που ενδεχομένως σκέφτεσαι να κάνεις.

Το Viva! έρχεται ακόμα πιο ανανεωμένο αυτή τη χρονιά με πολλές καινούργιες προτάσεις, για το σπίτι, το ντύσιμο, τη διατροφή, την διακόσμηση, την γυμναστική και οτιδήποτε έχει να κάνει με την καθημερινότητά μας. Οι προτάσεις μας, είναι ότι καλύτερο υπάρχει στην πόλη μας, τη Θεσσαλονίκη και όχι μόνο. Στόχος μας είναι να βελτιώνεται συνέχεια η παραγωγή των θεμάτων και να βγαίνει το αποτέλεσμα όσο γίνεται πιο άρτιο.

Από το Σεπτέμβριο του 2016, με τη νέα σεζόν ξεκίνησα συνεργασία με την Πόπη Καραβασίλη. Την παρουσίαση θεμάτων και την σκηνοθεσία ανέλαβε ο Αργύρης Εσκιτζής. Δύο νέα πρόσωπα που βοηθήσανε στην ανανέωση της, με τις φρέσκες ιδέες τους και με την παρουσία τους. Συνεχίζω τη συνεργασία μου με τον Παναγιώτη Περπερίδη, με τον οποίο συνεργάζομαι τα τελευταία πέντε χρόνια. Στην ομάδα έχουν προστεθεί επίσης η Θαλεια Καμπουρόπουλου και η Μαρίνα Βλάχου. Με λίγα λόγια έχει δημιουργηθεί μία πολύ δυναμική και αξιόλογη ομάδα, που με στηρίζουν με βοηθάνε και όλοι μαζί, προσπαθούμε για το καλύτερο. Το γεγονός βέβαια ότι εκπομπή παρουσιάζεται φέτος από το κανάλι TV 100 είναι και αυτό ένα βήμα θετικό, γιατί έχει μεγαλύτερη απήχηση τόσο στο κοινό, όσο και στις επιχειρήσεις, που συνεργάζονται μαζί μας.

2. Τι σου αρέσει στην ελληνική τηλεόραση και τι είναι αυτό που απεχθάνεσαι, μόλις ανοίξεις τον τηλεοπτικό σου δέκτη.

Δυστυχώς δεν είναι πολλά αυτά που μου αρέσουν στην ελληνική τηλεόραση. Ξεχωρίζω κάποιες καλές παραγωγές, κάποιες προσπάθειες που γίνονται, γιατί  γενικότερα και η τηλεόραση, βρίσκεται σε μια πολύ δύσκολη περίοδο. Το «Ράδιο Αρβύλα» σίγουρα είναι μία από αυτές τις εκπομπές  που συνεχίζω να βλέπω ευχάριστα, παρόλο που είναι πολλά χρόνια στον αέρα και ίσως λογικά, θα έπρεπε, να έχει κουράσει. Αντίθετα βλέπω ότι συνεχίζει να κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Η εκπομπή  «World Party Traveller», είναι επίσης μία από τις αγαπημένες μου.

IMG_1511

3. Είσαι αισιόδοξη ότι τελικά θα καταφέρουμε να βγούμε από την οικονομική κρίση; Και το λέω αυτό γιατί πέρασαν ήδη 6 χρόνια.

Γενικότερα είμαι αισιόδοξος άνθρωπος και σκέφτομαι θετικά. Πιστεύω πως τα προβλήματα κάποια στιγμή βρίσκουν λύσεις και σίγουρα θα προχωρήσουμε. Είμαστε δυναμικός λαός , έχουμε περάσει από δύσκολες καταστάσεις, δεν το έχουμε βάλει κάτω και το αποδεικνύουμε συνεχώς κάθε μέρα και κάθε χρονιά. Σαφώς και είμαι πολύ αισιόδοξη, πώς σύντομα θα ξεπεράσουμε την οικονομική κρίση και θα βγούμε νικητές.

5. Πως περνάς τον ελεύθερο χρόνο σου και πιο είναι αυτό που λατρεύεις να κάνεις.

Πιστεύω ότι ο ελεύθερος χρόνος του καθενός είναι πολύτιμος! Προσπαθώ πάντα να κάνω πράγματα που αγαπάω, να είμαι με τα παιδιά μου. Μου αρέσουν τα ταξίδια, να κάνω κάποιο χόμπι, κάποιο είδος γυμναστικής κυρίως Pilates, να διαβάζω βιβλία και να βλέπω ανθρώπους που αγαπάω. Λατρεύω τις ωραίες ταινίες. Προσπαθώ να μη ξοδεύω τον χρόνο μου σε ανούσιες καταστάσεις, αλλά αντίθετα να τον εκμεταλλεύομαι, για να παίρνω δύναμη και να φορτίζω τις μπαταρίες μου! Είναι πολύτιμος! Πρέπει το κάθε λεπτό του να είναι προς όφελος μας.

6. Θα σου αναφέρω κάποιες λέξεις να μου τις χαρακτηρίσεις.

Viva!: Δημιουργία …ενημέρωση- ψυχαγωγία.

Θεσσαλονίκη: Λατρεία-η βάση μου.

Μέλινα Μερκούρη: Πρότυπο γυναίκας.

Ταξίδι: Ανανέωση-νέες ιδέες – ζωή!

8
8