ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ MARIO TESTINO, «SIR»

Στα περίπου 35 χρόνια πορείας μας έχει χαρίσει μερικές απίστευτες καλλιτεχνικές, όσο και σέξι φωτογραφίες. Ο Mario Testino είναι ένας από τους πλέουν αγαπημένους φωτογράφους των celebrities, αλλά και τον μεγάλων περιοδικών, με τη δουλειά του να έχει δημοσιευτεί στα Vogue, V Magazine, Vanity Fair και GQ.

Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε και τα προσωπικά του prioject που ξεχειλίζουν από γοητεία και ερωτισμό, όπως τα βιβλία In Your Face, Kate Who?, Out of Fashion.

mario-testino-sir-book-27

Αυτή τη φορά όμως αποφάσισε να αφήσει για λίγο στην άκρη τις γυναίκες και να ασχοληθεί με τον ανδρικό πληθυσμό. Το τελευταίο του βιβλίο έχει τον τίτλο SIR, μέσα από το οποίο ο Testino επιχειρεί να ανακαλύψει την γοητεία του άνδρα.

«Ο τρόπος με τον οποίο ο άνδρας αποτυπώνεται στη μόδα και στα περιοδικά, ο τρόπος με τον οποίο φωτογραφίζεται, έχει αλλάξει με την πάροδο του χρόνου. Και αυτή την αλλαγή θέλω να δείξω» λέει ο ίδιος για το βιβλίο του.

mario-testino-sir-book-19

Για αυτό τον λόγο το SIR είναι γεμάτο με μερικά από τα μεγαλύτερα fashion icons ονόματα του καιρού μας, όπως τους Brad Pitt, George Clooney, Jude Law, Colin Firth, David Beckham και πάρα πολλούς ακόμα.

Το SIR κυκλοφορεί από τις εκδόσεις TASCHEN και μπορείτε να το βρείτε εδώ.

mario-testino-sir-book-8

mario-testino-sir-book-14

mario-testino-sir-book-16

mario-testino-sir-book-26

mario-testino-sir-book-1