ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟΙ & ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (Γ’ ΜΕΡΟΣ)

Στο παρελθόν, έχουν γίνει εκτενείς αναφορές σε πετυχημένους Έλληνες. Φυσικά δεν είναι εύκολο πράγμα να πετύχεις, όταν, όλα αλλάζουν και οι ανατροπές είναι καθημερινό φαινόμενο.

Στυλ, ευρηματικότητα, όρεξη για δημιουργία, σθένος αλλά και αυτοσυγκράτηση, είναι τα συστατικά της επιτυχίας, σε μία χώρα που δοκιμάζεται τα τελευταία χρόνια. Μπορεί η ηλικία να δείχνει σημάδια των καιρών, αλλά τις περισσότερες φορές προσδίδει χαρακτήρα και αποφασιστικότητα! Η έκφραση του λόγου αλλά και το στυλ, τις περισσότερες φορές κάνει την διαφορά.

Φυσικά ο φόβος, δεν είναι επιλογή σε καμία περίπτωση. Πολλοί από εμάς, έχουμε σκεφτεί την αφετηρία για απολογισμό και κριτική. Αλλά μείναμε στην σκέψη. Ίσως και οι φιλοδοξίες μας να ήταν πέραν του εφικτού.

Ήθελα με αυτό τον τρόπο να σας κάνω μία εισαγωγή για τις επιλογές που έκανα, στο Γ’ μέρος του αφιερώματος για τους πιο γοητευτικούς, πετυχημένους και αυτοδημιούργητους άνδρες.

Όλοι τους συνθέτουν από κοινού την επιτυχία και ο καθένας την βιώνει ξεχωριστά στο επάγγελμα του και φυσικά την καταξίωση από το κοινωνικό σύνολο!

Σε κανέναν τους δεν αρέσει το δήθεν, η προκατάληψη, η μεμψιμοιρία αλλά και η έντονη θριαμβολογία.

IMG_2261

Όλοι τους έχουν δώσει δείγματα δημιουργίας και πέρασαν τις εξετάσεις με άριστα.

Αυτό όμως που με έκανε να τους επιλέξω είναι γιατί όλοι τους είναι πολύ καλά παιδιά, χαμηλών τόνων και δεν σταματάνε να σχεδιάζουν για το μέλλον. Μπορούσαμε να αναρτήσουμε πολλές φώτο μιας και τα προφίλ τους σε facebook, twitter, instagram, έχουν χιλιάδες followers!!! Επιλέξαμε όμως κάποιες που βγάζουν ζωντάνια, στυλ, attitude και φυσικά γοητεία στο maximum.

Η σειρά είναι τυχαία.

 IMG_2252

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

IMG_2253
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ

IMG_2254
ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΤΑΚΗΣ

IMG_2259

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

IMG_2255
ΣΑΚΗΣ ΤΑΝΙΜΑΝΙΔΗΣ

IMG_2260
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΑΚΑΣ

IMG_2258

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

IMG_2268

ΜΑΡΚΟΣ ΝΤΑΟΥΚΑΚΗΣ

IMG_2271

ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΥΣΟΥΛΟΣ

IMG_2269

ΠΑΝΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

IMG_2270

ΚΩΣΤΑΣ ΣΟΜΜΕΡ

10
10