ΒΙΚΥ ΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ

Διαθέτει μέτρο, αισθητική, είναι προσγειωμένη και κατάφερε σε τόσο μικρή ηλικία να γίνει μαμά. Περιστασιακά ασχολείται με το modeling ενώ θέλει να τελειώσει τις σπουδές της στον τομέα της προσχολικής αγωγής. Εκτός από κούκλα είναι και φοβερά ετοιμόλογη. Η Βίκυ Ανθοπούλου, ξέρει να κρατάει ισορροπίες και να θέτει στόχους για το μέλλον.

Ποια είναι τα σχέδια σου για το φετινό καλοκαίρι;

Το φετινό καλοκαίρι είναι για μένα μια περίοδος δημιουργική, συνδυάζοντας διακοπές και δουλειά. Το λατρεύω! Αναμφισβήτητα αποτελεί εποχή έμπνευσης.

Ασχολείσαι με τον τομέα της μόδας. Μίλησε μου λίγο για αυτό.

Για μένα όλο αυτό ξεκίνησε αρχικά για πλάκα. Μου έκαναν πρόταση για μια φωτογράφηση και σιγά σιγά, άρχισε να παίρνει, μεγαλύτερες διαστάσεις. Είναι κάτι, που άρχισε σταδιακά να με κερδίζει, να το αγαπάω και για να είμαι ειλικρινής μου παρείχε μεγάλη οικονομική βοήθεια.

IMG_2242

Ποια είναι τα μελλοντικά σου σχέδια και πιο επάγγελμα ήθελες να ακολουθήσεις;

Προτεραιότητα αυτή την στιγμή έχει η ολοκλήρωση των σπουδών μου στον τομέα της προσχολικής αγωγής, τις οποίες άφησα στην μέση λόγω εγκυμοσύνης. Παράλληλα θέλω να κάνω και άλλα πράγματα στον χώρο της μόδας και των φωτογραφήσεων, που είναι για μένα ένας κύκλος πολύ ενδιαφέρον. Θέλω και επιδιώκω να γίνομαι όλο και πιο δημιουργική, έτσι ώστε να μπορέσω στην συνέχεια με την κατάλληλες προϋποθέσεις, να δημιουργήσω και κάτι δικό μου.

IMG_2240

Αν σου γινόταν επαγγελματική πρόταση από το εξωτερικό με πολύ καλές προοπτικές θα εγκατέλειπες την Ελλάδα;

Αρχικά κάτι τέτοιο θα με έκανε πολύ χαρούμενη, καθώς από μικρή με φανταζόμουν να κυνηγάω το όνειρο μου στο εξωτερικό. Στην συγκεκριμένη φάση της ζωής μου, θα με έβαζε σε πιο βαθιές και ώριμες σκέψεις, λόγω της κόρης μου, η οποία μεγαλώνει και ζει εδώ και δεν ξέρω αν θα ήτανε καλό γι αυτήν η αλλαγή. Θα έφευγα μόνο αν είχα αποκλείσει όλα τα ενδεχόμενα παραμονής μου στην Ελλάδα.

 

Πες μου 3 γυναίκες Ελληνίδες ή ξένες που τις θεωρείς “επιτομή του στυλ”.

” Επιτομή του στυλ” στην Ελλάδα θα χαρακτήριζα την Τζένη Μπαλατσινού και την Βίκυ Καγιά, καθώς και οι δυο έχουν αποδείξει ότι γνωρίζουν πάρα πολλά πράγματα σχετικά με την μόδα, είτε με το στυλ τους είτε με την πορεία τους στον χώρο. Από ξένες παρακολουθώ την fashion blogger Chiara Ferragni, η οποία με εμπνέει για τις δικές μου στιλιστικές επιλογές.

9
9