ΝΙΚΟΣ ΡΩΜΑΝΟΣ: «ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΣΟΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΗΣ»

Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός, σε κερδίζει αμέσως με την παρουσία του. Πλήρως ενημερωμένος, έχοντας επίγνωση της πραγματικότητας, αλλά και φοβερά σταθερός στις απόψεις του, απαντάει στις ερωτήσεις μας, δίνοντάς μας ελπίδα για τα αύριο. Ξέρει πότε να ασκεί κριτική και πότε να τη δέχεται.

Επικρατεί μια διάλυση παντού! Κοινωνικά, εθνικά, στον αθλητικό χώρο αλλά και στην εξωτερική πολιτική. Θα ήθελα τη γνώμη σας.

 

Ακριβώς για αυτόν τον λόγο ζητάμε εδώ και 2 χρόνια εκλογές, επαναλαμβάνοντας σε όλους τους τόνους, πως κάθε ημέρα παραμονής αυτής της κυβέρνησης στην εξουσία, η χώρα πέφτει και ένα σκαλοπάτι πιο χαμηλά στην οικονομία, την κοινωνία, την ασφάλεια των πολιτών, τα εθνικά θέματα και την δημοκρατία.

Δυστυχώς επιβεβαιωνόμαστε καθημερινά. Δεν μας αξίζει αυτή η καθημερινή κατάπτωση, κατάντια και μιζέρια. Αξίζουμε πολύ καλύτερα. Και το αποδεικνύει ο κάθε ένας μας ατομικά. Μόλις βρεθεί σε ένα πλαίσιο φιλικό στην δημιουργία, την παραγωγικότητα και την καινοτομία, ο Έλληνας κάνει θαύματα. Ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσουμε επιτέλους το μεγάλο προσόν αυτής της χώρας, που είναι το ανθρώπινο δυναμικό της, ως κινητήρα της ανάπτυξης, της προκοπής και του καλύτερου μέλλοντος που αξίζει στην πατρίδα μας;

Οι προσλήψεις και οι παχουλοί μισθοί είναι σε έξαρση. Η κυβέρνηση όχι μόνο δεν έκανε αυτά που υποσχέθηκε, αλλά κοροϊδεύει τον κόσμο σε μόνιμη βάση. Τι πρέπει να γίνει κατά την γνώμη σας για να σταματήσει αυτή η κραιπάλη;

Η κυβέρνηση ενδιαφέρεται μόνο για την ψηφοθηρία. Και όσο πλησιάζουν οι εκλογές, όσο διευρύνεται η διψήφια διαφορά, τόσο περισσότερο θα ψάχνει νέους τρόπους για να κοροϊδέψει, να εξαπατήσει, να ρίξει λάσπη και να κάνει ό,τι μπορεί για την καρέκλα. Το ξέρουμε! Το περιμένουμε! Δυστυχώς όμως για τον ΣΥΡΙΖΑ το ξέρουν, το βλέπουν και το καταλαβαίνουν όλοι οι πολίτες! Και ξέρουν εξίσου καλά πως δεν τους αξίζει αυτή η Ελλάδα.

Οι πολίτες είναι απογοητευμένοι σε μεγάλο βαθμό από το πολιτικό σύστημα. Τι χρειάζεται να γίνει άμεσα για να αντιστραφεί αυτή η εικόνα και να υπάρξουν ξανά ελπίδες; 

Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις είναι ενδεικτικές. Είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζονται τόσο μεγάλες παγιωμένες διψήφιες διαφορές, που διευρύνονται. Είναι η πρώτη φορά που ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, παγιώνει μεγάλη υπεροχή στην καταλληλότητα για πρωθυπουργία.

Τέλος, είναι η πρώτη φορά που η πλειοψηφία των πολιτών, ζητάει άμεσα εκλογές μη συμμεριζόμενος τα προπαγανδιστικά ψευτο-αφηγήματα Τσίπρα-Καμμένου, περί δήθεν επιστροφής στην κανονικότητα! Άρα λοιπόν την απάντηση στο ερώτημα σας την δίνουν οι πολίτες στις δημοσκοπήσεις και όπου αλλού στήνονται κάλπες (φοιτητικές εκλογές, σωματεία, επιμελητήρια κτλ): Κανονικότητα και Συριζα δεν πάνε μαζί! Μόνη λύση για επιστροφή στην κανονικότητα η άμεση προσφυγή στις κάλπες. Ας είμαστε ειλικρινείς. Μεγάλη μερίδα των πολιτών και κυρίως οι νεότερες ηλικίες είναι απογοητευμένοι από ολόκληρο το πολιτικό σύστημα.

Σε αυτή την στάση του κόσμου πάτησε ο Σύριζα, προκειμένου εξαπατώντας τους να γίνει κυβέρνηση και με τις κωλοτούμπες του να αυξήσει τελικά την απογοήτευσή τους. Η λύση συνοψίζεται στους παρακάτω άξονες: ειλικρίνεια, απλά και μετρημένα λόγια, ρεαλιστικό όραμα και χειροπιαστές λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας. Για να πάμε από την παραγωγή φτώχειας, στην παραγωγή πλούτου για τους πολλούς, από την υπερφορολόγηση και την γραφειοκρατία, στην μείωση της φορολογίας και της γραφειοκρατίας, από την μιζέρια της ανεργίας και των ψηφοθηρικών επιδομάτων στην προοπτική της δημιουργίας, της παραγωγής, της καινοτομίας και των νέων ποιοτικών δουλειών!

Σύμφωνα με την εικόνα που έχετε θα προκηρυχθούν εκλογές άμεσα; Η κατάσταση είναι ανυπόφορη παντού.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ΝΔ ζητούν εκλογές εδώ και 2 χρόνια! Σήμερα, την άποψη αυτή υποστηρίζει και ένα πολύ μεγάλο μέρος της αντιπολίτευσης. Δυστυχώς η άποψη αυτή, δικαιώνεται κάθε μέρα. Κάθε μέρα που περνάει η ζημιά για τον τόπο μεγαλώνει. Σε κάθε περίπτωση, έχουμε καλέσει τον κ. Τσίπρα, αν θεωρεί πως με την λήξη του 3ου μνημονίου τον Αύγουστο, κλείνει με επιτυχία ένας κύκλος για την χώρα, να οδηγήσει την χώρα σε εκλογές, να δούμε αν ο κόσμος συμμερίζεται την άποψή του.

Το συνέδριο της ΝΔ τον περασμένο Δεκέμβριο, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Τι πρέπει να περιμένουμε την επόμενη μέρα;;

Αυτό το οποίο σηματοδότησε τόσο το συνέδριο του Δεκεμβρίου, όσο και οι εσωκομματικές εκλογές για ΝΟΔΕ, ΔΗΜΤΟ και συνέδρους της προηγούμενης εβδομάδας είναι το ίδιο που φαίνεται πια καθαρά και από τις έρευνες κοινής γνώμης. Η Νέα Δημοκρατία ανανεώνεται, ανοίγει τις πόρτες της και αποτελεί την μοναδική δύναμη αισιοδοξίας, εμπιστοσύνης και πραγματικής προοπτικής για όλους τους πολίτες και κυρίως για τους πιο αδύναμους! Η μοναδική πολιτική δύναμη που είναι έτοιμη να αλλάξει την Ελλάδα!