ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΔΗΜΟΥ

Την γνωρίσαμε σε ηλικία δεκαπέντε ετών, μέσα από πολλές επιδείξεις και φωτογραφήσεις Ελλήνων σχεδιαστών. Στα δεκαεπτά, της άρχισε να εμφανίζεται σε πρωινές εκπομπές του ΑΝΤ1, και του Εpsilon Tv ως τηλεοπτικό μοντέλο. Το 2016, σε ηλικία μόλις δεκαοκτώ ετών, κατέκτησε το στέμμα της πιο όμορφης Ελληνίδας.

Προέρχεται από μια αρκετά ευκατάστατη οικογένεια των Βόρειων Προαστίων , καλομαθημένη και επιλεκτική. Ωστόσο διατηρεί χαμηλό προφίλ και έχει ανεξαρτητοποιηθεί οικονομικά παρά το νεαρό της ηλικίας της. Όπως και η ίδια παραδέχεται τον τελευταίο ενάμιση χρόνο είχε απομακρυνθεί από τον λαμπερό χώρο της μόδας, με δική της επιλογή, δίνοντας προτεραιότητα στις σπουδές και την προσωπική της ζωή.

«Όταν μπαίνεις σε ένα τέτοιο χώρο από μικρή ηλικία ωριμάζεις πολύ γρήγορα. Διαφέρω στον τρόπο που σκέφτομαι και κινούμαι, σε σχέση με άλλες συνομήλικες ακόμη και μεγαλύτερες μου», υποστηρίζει η ίδια, με έμφαση και σταθερότητα.

Ύστερα από πολύ σκέψη, είχε απορρίψει κάποιες προτάσεις που είχε στο παρελθόν. Όπως μας αποκαλύπτει η ίδια, αυτό το διάστημα “προετοιμάζει το έδαφος” για ένα δυνατό comeback, μέσα από συμβόλαια, που υπογράφει για μελλοντικές δουλειές που θα συζητηθούν.