ΙΣΧΥΡΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΗ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑ & ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΠΑΙΔΕΙΑ

Τα ΜΜΕ, την έχουν χαρακτηρίσει -πολλάκις- ως το “χρυσό” παιδί της ευρωπαϊκής δημοσιογραφίας και διεθνών σχέσεων. Μότο ζωής της, είναι το “λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν” μιας και γνωρίζει πολύ καλά πόσο σημαντικό είναι, ο λόγος να έχει περιεκτικότητα και σαφήνεια ενώ θεωρεί ότι στη ζωή μας πρέπει να σπαταλάμε το χρόνο μας σε πράγματα και καταστάσεις που δεν διαταράσσουν την ψυχικη και πνευματική μας ηρεμία και που δεν έχουν τις περγαμηνές να δημιουργούν τις βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον.

Οι σπουδές της (BSc in Shipping & Transport Management SBE College & Postgraduate Diploma in Management Strategy Leadership & Entrepreneurship και πτυχίο Management of fashion and luxury companies) την καθιέρωσαν στον χώρο της μόδας και την έκαναν ευρέως γνωστή. Aσχολείται με τις Διεθνείς Δημόσιες Σχέσεις, την Στρατηγική Επικοινωνία και το luxury branding.

Κύρια ενασχόλησή της, είναι η διαχείριση φήμης- δημόσιες σχέσεις φημισμένων σχεδιαστών και συνάμα κορυφαίων brand.
Η ίδια, μάλιστα, είναι μέντορας στο Women On Top & Global Ambassador στην πολυβραβευμένη μη κερδοσκοπική οργάνωση, Wise Greece.

Έναν οργανισμό, ο οποίος αποτελεί πυλώνα για την επαγγελματική ενδυνάμωση των γυναικών και την ισότητα στην αγορά εργασίας, συμβάλλοντας έτσι στην αλλαγή του κοινωνικού, εργασιακού και πολιτικού πλαισίου που τις περιβάλλει.
Διευθύντρια Διεθνών Δημοσίων Σχέσεων και Στρατηγικής Επικοινωνίας της Unesco Πειραιώς και Νήσων
Έχει βραβευτεί για το marketing & την στρατηγική επικοινωνία του Μεγαλύτερου Διαγωνισμού Ομορφιάς στην Ινδία “Bollywood Mr and Miss India

Αρθρογραφεί συχνά σε γνωστά περιοδικα και δίνει συνεντεύξεις για θέματα Στρατηγικής επικοινωνίας, luxury branding και brand awareness

Εχει επιλεχθει ανάμεσα στους 100 Τop Executives από όλο τον κόσμο για να συμμετάσχει στο διεθνές συνέδριο IS-CL Summit στο Ισραήλ .

Η ευρηματική fashion publist, δεν σταματά να μας εκπλήσσει με όλα αυτά τα λαμπερά και ξεχωριστά events που διοργανώνει, καθώς τον επερχόμενο Οκτώβριο θα διοργανώσει ένα ενα υπέρλαμπρο fashion show σε συνεργασία με τον Δήμο της Αράχωβας, το οποίο θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Η λάμψη του show, ωστόσο, “κρύβεται” στη συμμετοχή ενός καταξιωμένου – παγκοσμίου φήμης σχεδιαστή μόδας αλλά καθώς επίσης και στους υπέρλαμπρους παρευρισκομένους. Η βραδιά, θα είναι άκρως φαντασμαγορική και θα είναι το talk of the town για πολύ καιρό.