ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΡΑΒΑΡΗ

Γεννήθηκε τον Ιούνιο του 1996. Από τότε που θυμάται τον εαυτό της, ζωγραφίζει, αθλείται και διαβάζει. Αξιοσημείωτο είναι άλλωστε το γεγονός ότι πρώτα ζωγράφισε και μετά μίλησε. Μικρή ονειρευόταν τον εαυτό της σχεδιάστρια μόδας, σεφ και πρωταθλήτρια του τέννις.

Όλοι μιλούσαν για το ταλέντο της στο σχέδιο, ενώ εκείνη σχεδίαζε ρούχα και εξέδιδε δικά της τεύχη περιοδικού. Το πρώτο της brand name ήταν το «Dietchen”  (ντίτχεν), το οποίο ήταν  το παρατσούκλι της στα γερμανικά (Afrodietchen). Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι οι γονείς της είναι Έλληνες, γεννημένοι και μεγαλωμένοι στο εξωτερικό.

Αυτές οι ξενόφερτες επιρροές και καταβολές που είχε στο σπίτι της, την οδήγησαν να σπουδάσει στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα, στην Αγγλία.  Το Μάντσεστερ έγινε δεύτερη πατρίδα της για τρεισήμιση χρόνια. Κατ’ επιλογή δεν έγινε ποτέ σχεδιάστρια μόδας, ούτε σεφ, μα ούτε και πρωταθλήτρια του τέννις. Αποφοίτησε με άριστα κρατώντας δύο πτυχία στα χέρια της, International Business & Marketing.  Πολυσχιδής προσωπικότητα, ακούραστη, θα δουλέψει σκληρά μέχρι να πραγματοποιήσει τους στόχους της. Έτσι και έκανε. Παρέδωσε ταυτόχρονα δύο πτυχιακές εργασίες ολοκληρώνοντας τις σπουδές της στα τρία αντί στα τέσσερα χρόνια.

Την αγάπη της για τη μόδα, τη μαγειρική και την άθληση τα αξιοποίησε μέσω του blog της www.dietchen.gr.  Μετά από μία δύσκολη περιπέτεια με την υγεία της, πήρε την απόφαση να ασχοληθεί εις βάθος με την ψυχολογία. Αν και τα πρώτα της πτυχία δε συνδέονται άρρηκτα με το πεδίο της ψυχολογίας, εκείνη βρήκε τον τρόπο να κάνει το μεταπτυχιακό της. Βασικό της μέλημα είναι να βοηθά, όπως μπορεί τον κόσμο, με κάθε τρόπο, γι’ αυτό έχει ασχοληθεί πολλάκις, με τον εθελοντισμό. Η πάντα θετική της αύρα και ενέργεια, όπως επίσης η ευγένειά της κερδίζουν τον κόσμο.  Φημίζεται για την υπομονή της. Θέλει να είναι ζεν γι’ αυτό και αποφεύγει να διαπλικτίζεται.

Ταξιδιάρα ψυχή, όπως την αποκαλούν, έχει μονίμως μία βαλίτσα έτοιμη για ταξίδι. Εκτός από τα ταξίδια, αγαπά να μαγειρεύει, ακούγοντας την αγαπημένη της μουσική δυνατά. Ψυχαναγκαστική γαρ και του προγράμματος, θα ξυπνήσει νωρίς το πρωί, θα φάει ένα δυναμωτικό πρωινό, και θα αδράξει, τη μέρα της. Στο πανεπιστήμιο, τη φώναζαν “the multitasked” αφού προλάβαινε τα πάντα, ακόμα και αν είχε να διαχειριστεί, πολλές εκκρεμότητες.