Ο ΒΡΑΥΕΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΣΤΕΡΙ MICHELIN CHEF GEOFFREY REMBERT ΣΤΟ «LA SUITE»

Σπουδαία νέα από το «St George Lycabettus» που, με τη συνεργασία του με τον βραβευμένο σεφ Geoffrey Rembert, φέρνει στην Αθήνα λάμψη Michelin, μέσα από τα ειδικά διαμορφωμένα μενού που ο βραβευμένος με 1* Γάλλος σεφ συνυπογράφει με τον σταθερό exec chef του «St. George», Βασίλη Μηλιό.

Σε μια συνέργεια που θα είχε ξεκινήσει αρκετά νωρίτερα, αν δεν την είχε μπλοκάρει η πανδημία, οι δυο σεφ συνδημιούργησαν ένα ελληνογαλλικό fusion μενού, αλλά και μια εμπειρία degustation, που σκοπό έχουν να γεφυρώσουν την απόσταση Αθήνας – Παρισιού, μέσα από τη δύναμη των γεύσεων. Ακολουθώντας την bistronomy λογική, το a la carte μενού περιλαμβάνει πιάτα γαλλικής φινέτσας, όπως τα χτένια St Jaques με χαβιάρι Hadid, ή το στήθος πάπιας με κρούστα αρωματικών, αλλά και ελληνικής μενταλιτέ, σαν τις γαρίδες με κρέμα ντομάτας, φέτα και ούζο, ή το λαβράκι με καπνιστή μελιτζάνα και κρέμα κακαβιάς. Παράλληλα, καθημερινά θα σερβίρεται και το degustation μενού «Paris – Athenes», που περιλαμβάνει δυνατότητα για champagne pairing με την υπογραφή της Moët et Chandon – και τα δύο μενού θα σερβίρονται από τη βραδιά του winter opening του εστιατορίου, την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου, μέχρι και τον Φεβρουάριο της ερχόμενης χρονιάς.

Φυσικά, το χειμερινό πρόγραμμα του «La Suite» περιλαμβάνει πολλές ακόμη εκπλήξεις, όπως τα ειδικά μενού για την υποδοχή του φρέσκου Beajoulais Nouveau από τις 18 έως τις 24 Νοεμβρίου, ένα παραδοσιακό all American thanksgiving dinner στις 25 Νοεμβρίου, αλλά και ένα ειδικά διαμορφωμένο Black Truffle Menu επ’ αφορμή της Black Friday στις 26 Νοεμβρίου, όλα στην ατμοσφαιρική βεράντα του «La Suite», βραβευμένη ως Best View in Europe για τη συναρπαστική της θέα στην Αθήνα και τον Σαρωνικό.

Πηγή: athinorama.gr