ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΜΕΖΟΝΕΤΑ ΣΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ

Τα Βριλήσσια αποτελούν ένα από τα πιο περιζήτητα προάστια της πόλης, και είναι τόσο για την ηρεμία, το πράσινο, την εκπληκτική ποιότητα ζωής που προσφέρει, όσο και για την εύκολη πρόσβαση σε λεωφόρους και γειτονικούς Δήμους.

Με όμορφα κτήρια, προσεγμένους δρόμους, σχολεία, πάρκα αναψυχής και άθλησης, παιδικές χαρές, αγορά, συγκοινωνίες και πολύ πράσινο, δικαίως η περιοχή θεωρείται από τις πιο όμορφες για να ζει μια οικογένεια.

Σε αυτή λοιπόν την περιοχή, μια απίθανη μεζονέτα, η οποία ολοκληρώνεται το 2023, είναι προς πώληση από το χαρτοφυλάκιο της Prosperty.

Η μεζονέτα των 211 τ.μ. στον 5ο όροφο

Στον 5ο όροφο ενός φουτουριστικού κτηρίου, με εντυπωσιακό design, βρίσκεται η υπό κατασκευή μεζονέτα των 211 τ.μ.. Αυτό το ακίνητο που θέλετε σίγουρα να γίνει δικό σας, αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, 2 κουζίνες, σαλοτραπεζαρία και 4 μπάνια. Η ανεμπόδιστη θέα του και η μοναδική, μίνιμαλ αρχιτεκτονική του το καθιστούν ένα πραγματικό κόσμημα. Θέσεις στάθμευσης, χώροι αποθήκευσης, eco προσέγγιση εσωτερικά και εξωτερικά. Η τιμή του είναι εξόχως συμφέρουσα γι’ αυτό και είναι η κατάλληλη στιγμή να εκδηλώσετε ενδιαφέρον, μιας και όσο περνάει ο καιρός η τιμή αναμένεται να αυξηθεί.

Με μοντέρνα αισθητική και υλικά πολύ υψηλής ποιότητας, αυτό το ακίνητο μπορεί να γίνει το επόμενο σπίτι σας.

Φωτογραφίες: THEPROSPERTY.COM

Δείτε περισσότερα στο travel.gr