TIER ET TOUT

Ο Δημήτρης Σταμούδης, έχει κάνει καταπληκτική δουλειά, σε ένα από τα πιο ιστορικά εστιατόρια του Νέου Ψυχικού. Ισορροπώντας, ανάμεσα στην εμπειρία, τις γνώσεις, την διάθεση για δημιουργία αλλά και την έμπνευση, που διαθέτει από την μακρόχρονη πορεία του, στο χώρο της εστίασης, συνθέτει ένα menu προσδοκιών και απόλυτης ικανοποίησης.

Γευστικές επιδόσεις, σωστή ποσότητα στα πιάτα και σωστός χρόνος σερβιρίσματος, είναι τα στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν.

Ξεκινήσαμε με την σαλάτα κινόα, η οποία περιείχε σπιτικό σολομό και λαχανικά, συνεχίσαμε με το σολομό ταρτάρ, το καβούρι γαρίδα ταρτάρ και το παστίτσιο των Γάλλων (καμμένη μπεσαμέλ, gruyere, ντομάτα και κιμά). Από κυρίως επιλέξαμε τα πράσινα σπαράγγια (ριζότο arborio, mimolette και χαβιάρι τρούφας), με το σολομό Νορβηγίας και το entrecote cafe de paris να αποτελούν μια πραγματική πανδαισία γεύσεων, σε ένα πολύ καλό και φιλικό περιβάλλον.

Τα γαστρονομικά παιχνίδια υψηλού επιπέδου ήταν πετυχημένα τόσο σε εκτέλεση, όσο και σε ποιότητα υλικών. Δικαιολογημένα συγκαταλέγεται, από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του, στα πιο σύγχρονα grand restaurants των Αθηνών.

Κλείνοντας την βραδιά πήραμε το τιραμισού franchais, και το κρέμα με λεμόνι και βασιλικό, με εσπεριδοειδή και γαλλική μαρένγκα. Αναμφισβήτητα ήταν από τις καλύτερες βραδιές γευσιγνωσίας.

INFO: 

Δημ. Βασιλείου 10, Νέο Ψυχικό 154 51

21 0677 6731