Η Ιταλική κουζίνα έχει τη δική της ιστορία.  Η pizza έκανε την εμφάνιση της πρώτη φορά στην Ελλάδα το 1970, όταν Έλληνας μετανάστης, από τον Καναδά έφερε την τεχνογνωσία και δημιούργησε μια αλυσίδα, έως και δεκαοχτώ καταστημάτων, με την επωνυμία Portofino.

Η άψογη τεχνική εκτέλεση των πιάτων, το επαγγελματικό service, καθώς και η winelist, συγκαταλέγονται στα θετικά του εστιατορίου. Το menu φέρει την γνήσια ιταλική υπογραφή chef Papa Tango. Παράδοση, φρέσκα υλικά και όρεξη για δημιουργία, δένουν αρμονικά και το αποτέλεσμα είναι υπέροχο.

IMG_2295

Μας άρεσαν πάρα πολύ τα νιόκι με σάλτσα τρούφας, το μιλφέιγ καπνιστού σολωμού, οι πίτσες καθώς επίσης και η καρμπονάρα. Η σαλάτα σολομού, με μαρούλι, φιλέτο σολομού, iceberg, αβοκάντο, αυγό & σως vinaigrette, ήταν η κατάλληλη επιλογή για να ξεκινήσουμε την ρεστοκριτική μας.

Ο χώρος είναι χαλαρός και cozy, με γήινα χρώματα και μοντέρνο design. Aκούσματα smooth jazz & lounge μουσικής, δημιουργούν ένα οικείο περιβάλλον.

Ο Άκης Πατρινός, κατάφερε να συνδυάσει με επιτυχία ποιότητα, παράδοση και αποτέλεσμα, σε καιρούς συνεχών προκλήσεων και αλλαγών. Όταν ξέρεις να διατηρείς την παράδοση, έχεις και ταυτότητα.

 

INFO:

Γρηγορίου Γυφτοπούλου 23 Χαλάνδρι

21 0682 3448

www.facebook.com/pizzaportofino