ΜΑΝΙΝΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ: ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΟΥ ITHAKI RESTAURANT!!

Η παρουσίαση των προσωπικοτήτων, απαιτεί πολύ προσοχή και εμπειρία. Δεν είναι εύκολο πράγμα, να αναλύσεις τα στοιχεία εκείνα, που οδήγησαν κάποιον στην επιτυχία και την καταξίωση, την στιγμή που τίποτα δεν είναι δεδομένο με την κρίση αξιών και θεσμών  που βιώνουμε.

Πριν μερικούς μήνες στο πλαίσιο της ρεστοκριτικής  για το site, έτυχε να γνωρίσω μία εμβληματική προσωπικότητα στον τομέα της εστίασης, με ύφος, ποιότητα, πολυτέλεια και ένα βιογραφικό που θα το ζήλευαν πολλοί!

Η διευθύντρια, σε ένα από τα πιο σημαντικά εστιατόρια στην Ελλάδα στο Ithaki, η Μανίνα Καραμανλή, με εντυπωσίασε με τους τρόπους της, την συμπεριφορά της και τον σεβασμό που σου δείχνει.

Μαθηματικός (Αριστοτέλειο Πανεπιστημίο Θεσσαλονίκης) παντρεμένη και έχοντας, δύο παιδιά, βιώνει την απόλυτη ευτυχία. Λατρεύει τον κήπο της, γιατί είναι το μέρος που ηρεμεί από το στρες της καθημερινότητας και έχει μεγάλη αδυναμία στην βιβλιοθήκη της, η οποία αριθμεί 850 βιβλία! Στα ενδιαφέροντα της, είναι οι βόλτες στην θάλασσα και το σκι στο βουνό, γιατί όπως λέει η ίδια «για μένα οι αποδράσεις και το διάβασμα είναι τρόπος διαφυγής από την καθημερινότητα».

Πρόσφατα το εστιατόριο Ithaki ανακαινίστηκε αποκτώντας μοντέρνο στυλ, μπαίνοντας με αυτή την κίνηση στο κατάλογο των πιο σημαντικών εστιατορίων ανά την υφήλιο. Μπορεί η διευθύντρια του (εδώ και είκοσι χρόνια), να το θεωρούσε πρόκληση αλλά όλα πήγαν τέλεια!

10
10