Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ: ΕΛΕΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ! ΚΥΡΟΣ, ΚΑΤΑΞΙΩΣΗ, ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΗΤΑ!

Πρόκειται για μια γυναίκα, που διαχειρίζεται πολλoύς ρόλους στην κοινωνική σκακιέρα. Μητέρα από τα φοιτητικά της χρόνια, επαγγελματίας, με σημαντική κοινωνική ζωή και πολλά ενδιαφέροντα. Η υπερβολική αγάπη για την δουλειά της, την έκανε να ξεχωρίσει αμέσως στο κοινωνικό γίγνεσθαι. Η Ελένη Αντωνιάδου, είναι μια ισχυρή προσωπικότητα. Η έμπνευση και η αυθεντικότητά της, είναι σημεία αναφοράς. Η συγκρατημένη πολυτέλεια που διαθέτει και η αισθητική της, σε κάνουν να την σέβεσαι!

PREVIEW ΕΛΕΝΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ:

Είναι πτυχιούχος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου της Μαθηματικής Σχολής, με μεταπτυχιακές σπουδές στον τομέα της πληροφορικής. Παρακολούθησε σεμινάρια, εκ των οποίων το πιο σημαντικό ήταν σχετικά με Εvent Management, Integrated Marketing Communications, Human Resources’ Management, Strategic Marketing.

Από το 1993 έως το 2003 εργάστηκε στο Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας ως Σύμβουλος Πολιτικής Επικοινωνίας. Σειρά είχαν το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων καθώς επίσης και το Επικρατείας. Σαν σύμβουλος πολιτικής επικοινωνίας, εργάστηκε στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Οι ιδιαίτερες επικοινωνιακές της δυνατότητες σε συνδυασμό με την εμπειρία της λειτούργησαν καθοριστικά ώστε να αναλάβει πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 έως το 2009 την θέση της Υπεύθυνης Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου Παπαθεοχάρη (οργάνωση εκδηλώσεων και χορηγικών συνεργασιών). Στο ενεργητικό της είναι και συνεργασίες όπως: Αθήνα 2004, Vodafone, Cosmote, Alpha Bank, Nokia, Novo Nordisk, Wind, Nova.

Η ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ BRAINSTORM:

Η Ελένη Αντωνιάδου με έντονη παρουσία στον χώρο των εταιρικών και κοινωνικών εκδηλώσεων και της επικοινωνίας δημιούργησε το 2008 την εταιρεία “brainstorm” integraded communications.

Είναι το αποτέλεσμα της προσπάθειας μιας ομάδας επαγγελματιών, με πολυετή εμπειρία, τόσο στο χώρο των Media και της Διαφήμισης, όσο και στο χώρο των Δημοσίων σχέσεων.

Με όραμα την υλοποίηση της επιχειρηματικής τους ιδέας στον τομέα παροχής ολοκληρωμένων μορφών επικοινωνίας, η εταιρεία έχει ως αποστολή να παρέχει στους πελάτες της, υψηλού επιπέδου Διαφημιστικές Υπηρεσίες, καθώς και ολοκληρωμένες Υπηρεσίες Marketing & Δημοσίων Σχέσεων.

Στοχεύει στην παροχή την ποιοτικών και ολοκληρωμένων υπηρεσιών, που θα καλύπτουν αποτελεσματικά τις εξειδικευμένες ανάγκες κάθε πελάτη.

Ακούει προσεκτικά τις επιδιώξεις και τους στόχους σας. Σας παρουσιάζει μελέτες, σας προτείνει λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας, αποτελώντας ένα σταθερό και αξιόπιστο εταίρο που βρίσκεται συνεχώς δίπλα σας και συνεισφέρει ουσιαστικά.

Το πνεύμα της συνεργασίας και του αμοιβαίου σεβασμού, είναι για τους συντελεστές της, το βασικό και κυρίαρχο χαρακτηριστικό σε κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα.

Προγραμματισμός, φιλική εξυπηρέτηση , συνεπεία και χαμηλό κόστος, είναι τα στοιχεία που την κάνουν να ξεχωρίζει ανταγωνιστικά, από τις υπόλοιπες εταιρείες.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με την πρωτοτυπία αλλά και την αξιοπιστία έχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την εικόνα της επιχείρησης σας.

Ενδεικτικά αναφέρουμε κάποιους πελάτες της brainstorm: Franke , Wemer , smart 4 all , tcl , Astellas Grand Resort Lagonissi ,PCW ,Αmerican Hellenic Hull, Gainjet.

10
10