ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟΙ & ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (Β’ΜΕΡΟΣ)

Είναι σημαντικό ένας άνδρας, να ξεχωρίζει για την προσωπικότητα του. Να καθιερώνεται, να βιώνει την επιτυχία και την αποδοχή, από το κοινωνικό σύνολο. Φυσικά όλα αυτά, δεν είναι εύκολη υπόθεση, όταν οι αντιξοότητες και τα προβλήματα είναι πολλά. Η διεισδυτική προσέγγιση της επιτυχίας συνεπάγεται και αναγνώριση αλλά και υποχρεώσεις. Το τελευταίο διάστημα παίρνω πάντα το περιοδικό «MAN CODE» για να έχω μία άμεση επαφή με την ποιότητα το στυλ,την ενημέρωση και το σωστό lifestyle. H συγκρατημένη πολυτέλεια, που ‘’παίρνεις’’ από το συγκεκριμένο έντυπο είναι μοναδική.

Στο προηγούμενο άρθρο μου, «ΟΙ ΠΙΟ ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ», προσπάθησα να φανώ αντικειμενικός, να πάρω γυναικείες γνώμες να διαβάσω κάποια έντυπα, αλλά και να ενημερωθώ από τα social media.

Στο σημερινό επέλεξα προσωπικότητες που ξεχωρίζουν και έχουν δώσει σοβαρά δείγματα δημιουργίας από την δουλειά τους. Διαθέτουν μία αισθητική, ξέρουν να κρίνουν, έχουν όρεξη για να δώσουν ακόμη περισσότερα αλλά και να σε πείσουν με τον παρεμβατικό λόγο τους. Για να μην μακρηγορήσω άλλο πιστεύω, ότι η παρακάτω λίστα θα καλύψει στο maximum τον προαναφερθέντα πρόλογο.

IMG_1587

ΠΕΤΡΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

IMG_1588

ΘΑΛΗΣ ΠΙΤΟΥΛΗΣ

IMG_15891

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΝΤΑΛΛΑΣ

IMG_1590

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ

IMG_1591-648x1024

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΜΙΤΣΕΛΗΣ

IMG_1592

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

IMG_1594

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΤΣΙΚΑΣ

IMG_1598

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

IMG_1595

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ

IMG_1597

ΤΖΙΜΥΣ ΣΤΑΘΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

IMG_1596

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ

10
10