ΡΙΑ ΚΟΛΟΒΟΥ

Την γνωρίσαμε μέσα από ένα τηλεοπτικό παιχνίδι. Μας έκανε όμως εντύπωση για το πείσμα και την θετική της ενέργεια.
Ο λόγος για την Ρία Κολοβού, η οποία κατάγεται από την Σκύδρα (Έδεσσα) και τα τελευταία χρόνια μένει Αθήνα. Το καλοκαίρι την βρίσκουμε στην Μύκονο, όπου διαθέτει την δική της επιχείρηση με ρούχα.

Preview: Ρία Κολοβού

Σπούδασε Θεσσαλονίκη, στο ΑΠΘ, στο Τμήμα Επιστήμης και Φυσικής Αγωγής Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ).

Λατρεύει τη μόδα, ακολουθεί τις διεθνείς τάσεις αλλά πάντα με μέτρο. Φυσικά ενημερώνεται από τον ξένο τύπο, προσαρμόζοντας τις στο δικό της στυλ.

Λατρεύει τη Μύκονο, επισκέπτεται το νησί πάρα πολύ συχνά, έχοντας στο βιογραφικό της τις δημόσιες σχέσεις που έκανε σε ένα πολύ καλό εστιατόριο.

Μπαίνοντας στο «Survivor», βίωσε μια απίστευτη εμπειρία, που ούτε η ίδια δεν πίστευε, ότι κάτι τόσο δύσκολο, θα της φαινόταν τόσο γοητευτικό.

Εκεί μέσα κατάλαβε την ψυχική και σωματική δύναμη, που διαθέτει η ίδια. Αρχικά, δήλωσε απροετοίμαστη, αλλά αυτό δεν την εμπόδισε, να αγωνίζεται με σθένος.

Καταλάβαμε από την συζήτηση μαζί της, ότι αν της πρότειναν να ξανά πάει στο «Survivor», θα το έκανε χωρίς κανέναν απολύτως δισταγμό. Κι αυτό πηγάζει από τον χαρακτήρα της και την όρεξη που έχει, να γίνεται συλλέκτης ιδανικών στιγμών.

Το άλφα και το ωμέγα για την Ρία Κολοβού, είναι η οικογένειά της. Η αρχή, η μέση και το τέλος. Η ευλάβεια που δείχνει στους δικούς της ανθρώπους, φανερώνουν χαρακτήρα πρότυπο. Δεν θέλει να τους πληγώνει, τους στηρίζει όταν πρέπει, κριτικάρει τα κακώς κείμενα, πάντα όμως με πολύ αγάπη.

Όνειρό της είναι να κάνει τη δική της οικογένεια, έχοντας πάντα ως πρότυπο τον μπαμπά και την μαμά της.

Θέλει να πετύχει επαγγελματικά, βάζοντας υψηλούς στόχους αλλά πάνω απ’όλα την ενδιαφέρει, να είναι καλά. Τα μελλοντικά της σχέδια, είναι να υπογράφει κάποια στιγμή τη δική της συλλογή ρούχων.