ΣΑΝΤΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Η Σάντυ Βασιλείου, γεννήθηκε στις 3 Μαΐου του 1997 στην Θεσσαλονίκη όπου και μεγάλωσε. Οι γονείς της ονομάζονται Αθανάσιος και Σεβαστή, ενώ έχει επίσης μια μεγαλύτερη αδερφή, την Ευγενία. Φοίτησε στο 7ο  Ενιαίο Λύκειο Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια αποφοίτησε από το τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων ενημέρωσης του ANT1 MediaLab.

Εργάστηκε ως σύμβουλος μόδας σε Luxury brands όπως Burberry και Armani, όπου και εξελίχθηκε αμέσως. Παρ’ όλα αυτά, δεν επαναπαύθηκε, καθώς η δημοσιογραφία ήταν η μεγάλη της αγάπη. Μόλις ολοκλήρωσε τις σπουδές της στη σχολή του ΑΝΤ1, ξεκίνησε πρακτική άσκηση στο κανάλι της Θεσσαλονίκης ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV και πιο συγκεκριμένα στην εκπομπή «ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΟΣ». Ασχολήθηκε κυρίως με την έρευνα, δίπλα σε μεγάλα ονόματα του χώρου όπως η Βιργινία Δημαρέση και η Δέσποινα Μποτίτση. Η εκπομπή σημείωσε μεγάλη επιτυχία στη βραδινή ζώνη, ενώ μόλις ολοκληρώθηκε η σεζόν, η Σάντυ μετατέθηκε στην ψυχαγωγική εκπομπή «ΟΛΑ ΚΑΛΑ» στο ίδιο κανάλι.

Είχε την τύχη να συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του χώρου όπως η Πολυξένη Καραμίχα και η Κατερίνα Βαλάνη. Κύριες αρμοδιότητές της στην εκπομπή ήταν η έρευνα, η σύνταξη, η παρουσίαση θεμάτων, viewing, ανταγωνισμός, ενώ πραγματοποίησε και δύο εμφανίσεις στο πλατό.

Στην συνέχεια διεύρυνε, τους ορίζοντές της κάνοντας αρκετά ταξίδια σε Ελβετία, Παρίσι, Ιταλία. Στόχος της είναι να καταγράψει εμπειρίες, να γνωρίσει ήθη και έθιμα κάθε πολιτισμού, τη νομοθεσία του κράτους και να κατανοήσει, πώς οι άνθρωποι διαμορφώνουν την προσωπικότητά τους μέσα από την κοινωνική δεοντολογία του συστήματος.

Βρίσκεται συνεχώς σε μόνιμη επαγρύπνηση. Η θεμελίωση της δουλειάς της είναι το πιο βασικό κομμάτι για εκείνη, όμως δεν παύει να φροντίζει και την προσωπική της ζωή. Στον ελεύθερό της χρόνο βρίσκεται με τα αγαπημένα της πρόσωπα,οικογένεια και φίλους. Συχνά πηγαίνει στο γήπεδο να παρακολουθήσει την αγαπημένη της ποδοσφαιρική ομάδα, μιας που είναι λάτρης της άθλησης.

Είναι ιδιαιτέρως οργανωτική, δραστήρια, ανταποκρίνεται με επιτυχία στις απαιτήσεις της δουλειάς και έχει αποδείξει ότι έχει άριστο πνεύμα συνεργασίας. Τη διακρίνει η συνέπεια και η προθυμία να μαθαίνει να αντεπεξέρχεται σε δύσκολες καταστάσεις, επιζητώντας την επίλυση των προβλημάτων που προκύπτουν. Πάντα ενεργεί δυναμικά και πιστεύει πως η θετική σκέψη και η αυτοπεποίθηση είναι αυτά που ωθούν κάποιον στην κορυφή.