ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΠΑΡΜΠΑ

Πρωταθλήτρια κολύμβησης στην εφηβεία της, εστεμμένη στα είκοσι ένα της, περιζήτητο μοντέλο έως ότου γνωρίσει τον έρωτα και γίνει μητέρα μιας υπέροχης κόρης και αφοσιωθεί για τρία χρόνια πλήρως στην ανατροφή της. Επέστρεψε στις πασαρέλες πριν 3 χρόνια, ανανεωμένη, πιο ώριμη και εντυπωσιακή από ποτέ, και αφού μαγνήτισε τα ανδρικό κοινό του GNTM2, συνεχίζει με φωτογραφίσεις, τηλεόραση, συμμετοχές σε μουσικά video clip και επιδείξεις με το νέο της πρακτορείο, Happy People Models.

Ανταγωνιστική, πεισματάρα και τελειομανής επαγγελματίας! Λατρεύει τη δουλειά της και καταφέρνει να συνδυάζει μοναδικά, τις υποχρεώσεις, ως μητέρα με τις απαιτήσεις του επαγγέλματος.

Η ίδια πιστεύει πως η ισορροπία μεταξύ του να είναι σωστή επαγγελματίας και υποδειγματική μητέρα, είναι απαραίτητη προϋπόθεση επιτυχίας και στους δυο τομείς. Η ισορροπία αυτή απαιτεί θυσίες του προσωπικού της χρόνου, ο οποίος είναι συχνά δυσεύρετος.

Η διατήρηση της σιλουέτας της γίνεται με προσεκτική διατροφή και με συχνά σκληρή γυμναστική. Προτιμάει τη yoga και τα Kangoo boots και συχνά πυκνά διανθίζει τα Instagram Stories (@aphroditebarba_official) της με βιντεάκια και φωτογραφίες με ασκήσεις από τις προπονήσεις της.

Αδυναμίες της είναι ο κινηματογράφος και το Netflix. Αγαπημένη της σειρά, είναι το  «La Casa de Papel»

Είναι αποφασισμένη να μας απασχολεί για πολύ καιρό ακόμα ως μοντέλο και TV persona. Παραμένει αισιόδοξη, αισθάνεται δυνατή και διψασμένη για δουλειά και νέες προκλήσεις. Η αλήθεια είναι πως όταν τη βλέπεις δυσκολεύεσαι να πιστέψεις πως είναι μητέρα μιας εξάχρονης κόρης. Και φυσικά όταν τη γνωρίζεις και σου μιλάει με την χαρακτηριστική της φωνή, που συνδυάζεται με το γεμάτο αυτοπεποίθηση βλέμμα της, καταλαβαίνεις πως η Αφροδίτη Μπάρμπα, δεν αστειεύεται. Η επιστορφή της είναι γεγονός!