ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΒΑΘΜΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ!

Οι επιχειρηματίες του κλάδου προετοιμάζονται, πυρετωδώς για να υποδεχθούν και πάλι τους πελάτες τους αλλά και τους τουρίστες που θα έρθουν το επόμενο χρονικό διάστημα. Φυσικά υπάρχουν περιορισμοί, έχουν γίνει οι απαιτούμενες απολυμάνσεις, έχουν παρθεί οι απαραίτητες αποστάσεις στο στήσιμο των τραπεζιών αλλά και στους κατάλληλους χώρους. Επίσης οι ανέπαφες συνναλαγές με κάρτα αντί μετρητών είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Η επιστροφή δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγάλος, ο χρόνος πιέζει παρά πολύ και η μισή σεζόν έχει χαθεί. Η κυβέρνηση στήριξε και στηρίζει τους επαγγελματίες του χώρου, όπως κάνει και με τις υπόλοιπες κοινωνικές ομάδες.
Η εμπειρία ορισμένων ανθρώπων σε συνδυασμό με την διάθεση που έχουν, θα συμβάλλουν σημαντικά στην εστίαση αλλά και στο hotelling γενικότερα.

Θέλω να σταθώ σε αυτό το σημείο στην ιδιοκτήτρια του Ammon Zeus την κ. Φαίη Ψυχοπούλου, η οποία έχοντας πλήρη γνώση των συνθηκών, προχωράει με αργά αλλά σταθερά βήματα στις αλλαγές, όπως προβλέπουν οι κανονισμοί. Υπάρχει αισιοδοξία αλλά και σχέδιο για να επιτευχθεί ο στόχος, σε μια χρόνια δύσκολη αλλά και απρόβλεπτη.

Από την πλευρά μας όλοι μας πρέπει να στηρίξουμε τους Έλληνες επιχειρηματίες τα ελληνικά προϊόντα και οτιδήποτε σχετίζεται με αυτό, με σκοπό την ανάπτυξη του τουρισμού.

Η αποφασιστικότητα είναι σημαντική!

Η Φαίη Ψυχοπούλου ξέρει να είναι δημιουργική και παραγωγική ταυτόχρονα και το έχει αποδείξει. Οι Έλληνες επιχειρηματίες που ασχολούνται με τον τουρισμό έχουν πλάνο και σύμφωνα με αυτό κινούνται. Εμείς αποτελούμε μέρος του σχεδίου τους. Τα αποτελέσματα όμως είναι προς όφελος της χώρας μας.

Η άμεση αντίδραση της κυβέρνησης και τα μέτρα που πήρε συνέβαλαν στα αναμενόμενα αποτελέσματα. Η χώρα μας πλέον αποτελεί πρότυπο διεθνώς. Μια αντίστοιχη σύγκριση θα το επιβεβαιώσει!

10
10