ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΑΜΟΥΛΗ: ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΑΞΙΕΣ, ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Λένε ότι η δύναμη της θέλησης είναι ισχυρή, δημιουργεί προσωπικότητες με κύρος, αξίες και ιδανικά και φέρνει την καταξίωση, σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Είναι σημαντικό να δέχεσαι θετικά vibes, από κάποια που γνωρίζεις και να εντυπωσιάζεσαι από τις ιδέες της. Η Κατερίνα Σταμούλη, ανήκει σε αυτή την κατηγορία, αφού ξεχώρισε με την προσφορά της στο κοινωνικό σύνολο και δέχτηκε θετικές κριτικές.

Σύντομο Βιογραφικό:

Είναι Οικονομολόγος του ΑΠΘ, απόφοιτη της Ελληνογαλλικής σχολής Καλαμαρί, ενώ παράλληλα δουλεύει στον τραπεζικό κλάδο. Είναι Πρόεδρος σου συλλόγου Φίλων κέντρου ΑμεΑ ‘’Ο Σωτήρ’’. Φυσικά η ενασχόληση με τα κοινά ήταν αναπόφευκτη. Είναι αιρετό μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, υπεύθυνη επικοινωνίας και στρατηγικού σχεδιασμού ΝΟΔΕ( Ανατολικού τομέα Θεσσαλονίκης ΝΔ)

Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του ομίλου Νεανικής επιχειρηματικότητας, σύνεδρος της Ομοσπονδίας Τραπεζουπαλληλικών Οργανώσεων Ελλάδας, αναπληρωματικό μέλος του Εργατικού κέντρου Θεσσαλονίκης και τέλος μέλος του Οικονομικού επιμελητηρίου.

Δεν είναι τυχαίο που κατεβαίνει στις αυτοδιοικητικές εκλογές με τον Νίκο Ταχιάο. Μία εμβληματική προσωπικότητα με συμμετοχή στα κοινά και προσφορά στην πόλη.

Για να χρησιμοποιήσω μία δήλωση της γοητευτικότατης Κατερίνας «Η επιλογή της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι η στάση μας, απέναντι στην Θεσσαλονίκη, Τα κριτήρια επιλογής προσώπων αντικατοπτρίζουν, το αύριο της πόλης, που αξίζει στον καθένα μας. Η ψήφος είναι πράξη ευθύνης». Μετά και από την δήλωση ξέρετε πλέον τι να ψηφίσετε.

Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στην Κατερίνα Σταμούλη, γιατί το αξίζει στο μέγιστο!!

10
10