ΙΩΛΚΟΣ, ΓΛΥΦΑΔΑ

Πρόκειται για το εστιατόριο Ιωλκός, που μας προσφέρει παραδοσιακές ψαροφαγικές συνταγές και με διάχυτο το άρωμα της Μεσογείου. Είναι ένας φιλόξενος και φωτεινός χώρος, ο οποίος διαθέτει μια επαγγελματική ομάδα, που μπορεί να παράσχει κάθε χρήσιμη βοήθεια για να εμπλουτίσει με ιδιαίτερες προτάσεις το γεύμα των επισκεπτών του.

Ο Γιάννης Λιάκου, είναι ο chef που κινεί τα νήματα στην κουζίνα και σε συνδυασμό με το ταλέντο και τις γνώσεις του, ο Ιωλκός εξελίχτηκε σε ένα εστιατόριο με υψηλής ποιότητας θαλασσινά και ολόφρεσκα ψάρια. Η εμπειρία του, η σωστή τεχνική εκτέλεση των πιάτων και η ενημέρωση που έχει από τις αγορές, τον καθιστούν έναν από τους καλύτερους Έλληνες chef. Ξέρει να αφουγκράζεται τις απαιτήσεις των πελατών, δημιουργώντας το δικό του level στην εστίαση.

Η ιστορία του εστιατορίου, με την πορεία του chef, ταυτίζονται.

Στο ανανεωμένο του μενού, θα βρείτε μια πλούσια λίστα θαλασσινών, ορεκτικών και σαλάτες, που επιλέγονται προσεκτικά, με βάση τις πρώτες ύλες και την ποιότητα.

Ξεκινήσαμε την ρεστοκριτική μας, από από φρέσκα ψάρια και υπέροχα συνοδευτικά, ορεκτικά και σαλάτες, που με επιτυχία ανέδειξαν το ξεχωριστό άρωμα κάθε υλικού.

Στο εστιατόριο, θα βρείτε επίσης μια λίστα, με μεγάλη ποικιλία κρασιών, ελληνικό ούζο και τσίπουρο από ειδικά αποστακτήρια έμπιστων τοπικών παραγωγών, που ταιριάζουν με την ψαροφαγία και απογειώνουν την γευστική αυτή εμπειρία.

Το service, κινείται σε αυστηρά επαγγελματικά επίπεδα, η κράτηση είναι άκρως απαραίτητη, γιατί επικρατεί το αδιαχώρητο και ο κόσμος που το επισκέπτεται, είναι ο καλύτερος των νοτίων προαστίων και όχι μόνο.

INFO:

Ζέππου 15, Γλυφάδα Ελλάδα

2114111819

www.facebook.com/iolkosglyfada