Συγκαταλέγεται στις νέες επιτυχημένες αφίξεις, στο γαστρονομικό χάρτη της Αθήνας. Η εμπειρία του δημιουργικού συμβούλου κουζίνας, διακόσμησης και service, Πέτρου Κωστόπουλου, σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία του chef, Στάθη Καραγιαννόπουλου, δημιουργούν ένα menu υψηλών προσδοκιών, απόλαυσης αλλά και μελλοντικών απαιτήσεων.

Η διάθεση για δημιουργία είναι εμφανής, τα υλικά είναι ολόφρεσκα και το service, κινείται σε αυστηρά επαγγελματικά επίπεδα, με την υπεύθυνη του εστιατορίου, Ίρις Χρήστου, να λειτουργεί άψογα από το πόστο της, δίνοντας τις απαραίτητες κατευθύνσεις. Αναμφισβήτητα ήταν αυτό που έλειπε από την πλατεία Κολωνακίου.

Ξεκινήσαμε την ρεστοκριτική μας, με την σαλάτα caesars και την quinoa. Η καλύτερη εισαγωγή που θα μπορούσαμε να κάνουμε. Η επόμενη επιλογή μας είχε να κάνει με τρία sandwiches. Το Us black angus roast beef, το Cajun chicken blt, λίγο πικάντικο και το Tuna Sandwich, το οποίο περιείχε, τόνο, κρεμμύδι, κάπαρη. Η εκτέλεση και των τριών ήταν σωστή, τόσο από ποσότητα όσο και από χρόνο παραμονής. Οι συνδυασμοί μου άρεσαν ιδιαίτερα, αφού ικανοποιεί πλήρως τις απαιτήσεις των πελατών. Επίσης υπάρχει wine list με δυνατές ετικέτες κρασιών.

Είναι σημαντικό να αφουγκράζεσαι τις απαιτήσεις των καιρών και να δημιουργείς εστιατόριο, με προοπτικές ανάπτυξης. Πολυτέλεια, αισθητική, συγχρονισμός και ποιότητα, είναι στοιχεία που θα τα βρείτε στο νέο εγχείρημα του Πέτρου Κωστόπουλου. Εμείς του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία!

INFO: 

Καψάλη 10, Κολωνάκι

21 0723 1010

facebook.com/Street-Deli

10
10