ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΗΛΑΒΑ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κύπρο. Στα δεκαοκτώ της, παρ´ όλο που έκανε στίβο και προετοιμαζόταν για γυμναστική ακαδημία, τελικά επέλεξε να φοιτήσει στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ.

Αποφοιτώντας από την Αθήνα, συνέχισε μεταπτυχιακό της στην επικοινωνία, στο Πανεπιστήμιο City University of London. Επιστρέφοντας στη Κύπρο, δούλεψε σε ιδιωτικές εταιρίες στο τμήμα επικοινωνίας και μάρκετινγκ. Παράλληλα, έγραφε άρθρα σε εβδομαδιαία εφημερίδα.

Πρόσφατα άρχισε την συνεργασία της με τον όμιλο εταιριών Ζορπάς, ως host, στο «Pralina experience» ένα νέο εστιατόριο, που θα στεγάζεται στην καρδιά της Λευκωσίας, το μενού του οποίου θα φέρει την υπογραφή του σεφ Λευτέρη Λαζάρου.

Η ειλικρίνεια είναι ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά της. Λέει πάντα την αλήθεια, ακόμα και αν ξέρει ότι θα πικράνει το άτομο που έχει απέναντί της. Παρεξηγείται πολύ συχνά από τους ανθρώπους, δείχνει κάπως απόμακρη, ψυχρή, όμως προτιμάει να έχει στη ζωή της τα άτομα που επιλέγει εκείνη και γι αυτούς μπορεί να κάνει τα πάντα! Χαίρεται απίστευτα όταν δίνει δύναμη σε άλλους ανθρώπους, αφηγούμενη τα βιώματα της, να ξεπεράσουν μια δική τους κατάσταση, και είναι κάτι που το επιδιώκει!

Όπως λέει και η ίδια, η λογική, η συνέπειά και η πειθαρχία είναι δύο από τα μεγαλύτερα ατού της. Φυσικά, η γυμναστική εξακολουθεί να είναι η μεγάλη της αγάπη, που αν σταματήσει να γυμνάζεσαι θα είναι σαν την βγάζεις απ´ την «μάσκα οξυγόνου».

Το μότο που θα μπορούσε να την χαρακτηρίσει είναι: «Στη ζωή τίποτα δεν μου χαρίστηκε απλόχερα. Για πολύ καιρό χρειάστηκε να παλέψω, ακόμα και για να ζήσω».