Η MIUCCIA PRADA ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ

Miu Miu Cruise Collection 2019 Paris Fashion Week

Το British Fashion Council ανακοίνωσε πως η Miuccia Prada πρόκειται να λάβει το Outstanding Achievement Award, κατά τη διάρκεια των επερχόμενων Fashion Awards, που θα πραγματοποιηθούν στις 10 Δεκεμβρίου στο Λονδίνο. Το βραβείο έχουν λάβει στο παρελθόν οι Karl Lagerfeld, Donatella Versace, Manolo Blahnik και Ralph Lauren, ενώ σκοπός του είναι να τιμήσει την “εξαιρετική δημιουργική της συμβολή” στη βιομηχανία.

“Η διαίσθηση της κυρίας Prada, για το zeitgeist και η μίξη της πολλαπλών δημιουργικών κλάδων συμπεριλαμβανομένων του σχεδίου μόδας, της τέχνης και της αρχιτεκτονικής από την αρχή την έχουν κάνει μία πρωτοποριακή δύναμη” στη βιομηχανία, δήλωσε η Stephane Phair, η νέα πρόεδρος του BFC.

Η Nadja Swarovski, που έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με το BFC για τη διοργάνωση των βραβείων, συμπλήρωσε: “H Miuccia Prada είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις πιο σχεδιάστριες με τη μεγαλύτερη επιρροή στην ιστορία της μόδας. Μία αληθινή οραματίστρια, η αφοσίωσή της στη μόδα ως μορφή τέχνης προσφέρει απεριόριστη έμπνευση”.

Κάποια άλλα από τα ονόματα που βρίσκονται στη λίστα για τα μεγάλα βραβεία περιλαμβάνουν τους οίκους  Burberry, Givenchy, Victoria Beckham, Marine Rose και Craig Green.

Πηγή: jenny.gr