ΝΑΤΑΣΑ ΚΟΥΒΕΛΑ: «ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΗΣ ΑΘΛΗΣΗΣ ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ»

Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη προσωπικότητα, που γνωρίζει την επιτυχία μέσα από τον «Τροχό της Τύχης», στο Star. Γοητευτική, συγκροτημένη και πάνω απ όλα πειθαρχημένη η Νατάσα, ξέρει τι θέλει και πως να το διεκδικήσει.

Πως προέκυψε η ενασχόληση με την γυμναστική ακαδημία και πως μπήκε στην ζωή σου, ο «Τροχός της Τύχης»;

Η αλήθεια είναι πως από μικρό παιδί ασχολούμαι με τον αθλητισμό. Ξεκίνησα την κολύμβηση σε ηλικία 4 χρονών , και προσπαθούσα να βρω τα πατήματα μου αλλά και αυτό το άθλημα που πραγματικά θα αγαπήσω. Συνέχισα με το βόλεϊ και έπειτα με τον σύγχρονο χορό ‘’ λάτιν ‘’, όπου μπορώ να πω και πως καταστάλαξα!! Από μικρή είχα μια αδυναμία σε αυτόν τον κλάδο. Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου, στο ΤΕΦΑΑ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Βέβαια να αναφέρω πως το στίγμα της άθλησης υπάρχει γενικότερα στην οικογένεια καθώς και ο ίδιος μου ο αδερφός είχε διακριθεί στην κολύμβηση και το μπάσκετ!

Ο «Τροχός της Τύχης» ήρθε τελείως τυχαία στη ζωή μου. Ξαφνικά χτύπησε το τηλέφωνο και μου ανέφεραν πως θα πραγματοποιηθεί το κάστινγκ για την συγκεκριμένη παραγωγή. Μπορώ να πω , πως σάστισα όταν άκουσα τα συγκεκριμένα λόγια. Ποτέ δεν είχα φανταστεί, ότι θα μπορούσα να εργαστώ στον χώρο της τηλεόρασης! Χαίρομαι πολύ που το τόλμησα και αισθάνομαι μόνο περήφανη , καθώς οι άνθρωποι που συναναστρέφομαι καθημερινά προκειμένου να δημιουργηθεί αυτό το ‘’ έργο ‘’ πέραν του ότι έχουν μόνο καλή διάθεση και όρεξη , αφιερώνουν αρκετές ώρες προσέχοντας και την παραμικρή λεπτομέρεια!! Έχουμε ένα καταπληκτικό περιβάλλον και νιώθω μόνο χαρά κάθε φορά που καλούμαστε να κάνουμε τα γυρίσματα.

Βιώνουμε μια κρίση αξιών και θεσμών σε κοινωνικό, πολιτικό και θρησκευτικό επίπεδο τα τελευταία χρόνια. Θα ήθελα τη γνώμη σου.

Συμφωνώ πως υπάρχει κρίση των αξιών και των θεσμών τα τελευταία χρόνια καθώς οι ανθρώπινες σχέσεις αλλά και οι προτεραιότητες τους δεν είναι όπως παλιά. Σίγουρα υπάρχουν παράγοντες που έχουν συμβάλει και αποτελούν αιτία, όπως η οικονομική κατάρρευση και έπειτα ο μεγάλος αγώνας της ανθρωπότητας με τον κορονοϊο. Πρέπει να έχουμε σωστές προτεραιότητες και πάνω απ´ολα να βάζουμε τον άνθρωπο!

Τι σου αρέσει στην τηλεόραση και τι απεχθάνεσαι;

Με χαροποιεί πολύ το γεγονός πως συναναστρέφομαι με αρκετό κόσμο. Έρχομαι σε επαφή, με νέες προσωπικότητες στο studio και αυτό με γεμίζει. Ο κάθε ένας από αυτούς, έχει κάτι το μοναδικό να σου «χαρίσει». Δεν μου αρέσει να απεχθάνομαι κάτι, αποφεύγω να χρησιμοποιώ τη συγκεκριμένη λέξη, προσπαθώ πάντα να εγκλιματιστώ και να απολαύσω οποιαδήποτε κατάσταση όπου και να βρίσκομαι.

Υπάρχουν πρότυπα στη ζωή σου;

Μου αρέσει να θαυμάζω τους ανθρώπους. Μπορεί να τους συναντήσω είτε στον χώρο της σχολής μου, είτε στον χώρο της εργασίας μου, είτε και παρακολουθώντας τους μέσα από τα social media που μου κινούν το ενδιαφέρον και ανυπομονώ να ακούσω κάτι από αυτούς! Νιώθω πως μπορώ να κερδίσω και ίσως να σκεφτώ κάποια πράγματα με βάση αυτούς. Κάθε φορά όμως που επρόκειτο να επιχειρήσω να κάνω κάτι για τον εαυτό μου ή να πάρω σημαντικές αποφάσεις οι μοναδικοί άνθρωποι που μπορούν μόνο να με βοηθήσουν είναι οι γονείς μου και ο αδερφός μου, οι πρώτοι άνθρωποι που μου έρχονται στο μυαλό μου.

Αν σου γινόταν μια επαγγελματική πρόταση από το εξωτερικό θα εγκατέλειπες την πατρίδα σου;

Θεωρώ πως είναι ένα δύσκολο κομμάτι. Πέραν από τους ανθρώπους που ήθελαν να το κάνουν, υπάρχει και ένας τεράστιος αριθμός συνανθρώπων μας που αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την πατρίδα του αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον! Αν ποτέ το τολμούσα θα ήμουν αρκετά αποφασισμένη και θα ένιωθα σίγουρη πως μπορώ να βάλω το δικό μου λιθαράκι στη συγκεκριμένη δουλειά που θα προέκυπτε!

Ποια είναι τα μελλοντικά σου σχέδια;

Αυτό που έχω εδώ και χρόνια στο μυαλό μου είναι να ασχοληθώ με το κομμάτι της γυμναστικής, κάνω διάφορες σκέψεις και για αλλά πράγματα που σχετίζονται με την εκγύμναση! Ίσως μια ακόμη εξειδίκευση, στις πιλάτες! Ήδη έχω κατοχυρώσει την ειδικότητα παραδοσιακών χορών. Σίγουρα θα ήθελα να ‘’προσθέσω’’ μια ακόμη γλώσσα πέρα από τα αγγλικά! Πάνω απ´όλα όμως να είμαστε καλά στην υγεία μας και να έχουμε όρεξη για πράγματα!