ΤΑ ΠΙΟ STYLISH ΔΩΡΑ ΤΩΝ ΦΕΤΙΝΩΝ ΓΙΟΡΤΩΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟ LONGCHAMP

Τι μπορεί να κάνει ξεχωριστά τα φετινά, πολύ διαφορετικά, Χριστούγεννα; Μία κίνηση αγάπης, μία προσφορά που θα φέρει ευτυχία, κάθε μικρή και μεγάλη συνεισφορά στην προσπάθεια για περισσότερη ελπίδα, αισιοδοξία και χαρά. Τα δώρα σε αγαπημένα πρόσωπα έχουν να παίξουν σπουδαίο ρόλο αυτές τις γιορτές, και οφείλουν να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζονται κι επιθυμούν οι άνθρωποι στους οποίους θα τα προσφέρετε.

Η διαχρονική επιλογή Longchamp

Επειδή, λοιπόν, φέτος θα πρέπει να προσπαθήσουμε λίγο περισσότερο για να κρατήσουμε ζωντανή τη μαγεία των γιορτών, η αναζήτηση δώρων από διαχρονικά αγαπημένα brands, όπως η Longchamp, είναι μία επιλογή που μόνο σιγουριά και ευτυχία θα σας κάνει να νιώσετε. Σιγουριά γιατί έχετε κάνει τη σωστή επιλογή σε ποιότητα και ευτυχία γιατί ποιος δεν αγάπησε τα σχέδια από τις συλλογές της Longchamp;

Χωρίς να χάνετε χρόνο, ανατρέξετε στη συλλογή της Longchamp, που φιλοξενούν τα καταστήματα Digalakis και το digalakis.com, και αναζητήσετε δερμάτινες τσάντες, μεταξωτά φουλάρια και μοναδικά αξεσουάρ που θα εξασφαλίσουν την απόλυτη κομψότητα στις εμφανίσεις των γιορτών, αλλά και της καθημερινότητας.

 Gift Ideas

Le Pliage Cuir XS

Τα πιο stylish δώρα των φετινών γιορτών ανήκουν στον οίκο Longchamp

Τα trends της χρονιάς θέλουν τις τσάντες να κατεβαίνουν πολύ σε μέγεθος, και οι nano-bags γίνονται η απόλυτη πρόταση σε στιλάτο αξεσουάρ. Μικροσκοπικές και σικ έρχονται να συμπληρώσουν αρμονικά τα πιο μοντέρνα outfits.

Silk Scarfs

Longchamp Scarfs

Τα μεταξωτά μαντήλια είναι ένα αξεσουάρ με αξία που ξεπερνά τον χρόνο και τις τάσεις. Είτε επιλέξετε να το φορέσετε με τον κλασικό τρόπο, στον λαιμό, ή να δοκιμάσετε άλλους μοντέρνους τρόπους, όπως στα μαλλιά, στο χέρι ή στη μέση ως ζώνη, ένα μαντήλι θα αναβαθμίσει εντυπωσιακά κάθε σας εμφάνιση.

Mailbox

Αν θέλετε να φέρετε λίγο γαλλικό αέρα στις εμφανίσεις σας, αρκεί να εμπιστευτείτε την πιο κομψή συλλογή του χειμώνα. Η Mailbox περιλαμβάνει τσάντες και αξεσουάρ από μαλακό δέρμα και σε μοντέρνα σχέδια, που θα συνοδεύουν τις εμφανίσεις σας από το πρωί ως το βράδυ, κάθε μέρα της εβδομάδας.

Longchamp Mailbox
Δείτε περισσότερα στο harpersbazaar.gr