5 ΤΑΣΕΙΣ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΟΥΝ ΤΟ 2024

Εκτός από τα ρούχα και τα πανωφόρια, τα παπούτσια και τις τσάντες, μία άλλη κατηγορία που μας απασχολεί όσον αφορά στις τάσεις είναι τα κοσμήματα. Τα κολιέ, τα σκουλαρίκια, τα βραχιόλια και τα δαχτυλίδια αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι μίας εμφάνισης, αναδεικνύοντας της με τον πιο μοναδικό τρόπο. Έχοντας μόλις υποδεχτεί τη νέα χρονιά, σίγουρα αξίζει να ενημερωθείτε για τα επικρατέστερα jewelry trends.

Κοσμήματα με μονογράμματα

Για κάποιους, τα κοσμήματα με μονόγραμμα συνοδεύονται από τον χαρακτηρισμό “out of fashion”. Για κάποιους άλλους έχουν τόσο μεγάλη συναισθηματική αξία που δεν τα αποχωρίζονται ποτέ. Φέτος, τα κολιέ, τα δαχτυλίδια και τα βραχιόλια που είναι διακοσμημένα από γράμματα κατάφεραν να κερδίσουν μία θέση στη λίστα με τα επικρατέστερα jewelry trend.

Συνδυασμός χρυσού και μαύρο

Ο συνδυασμός των μετάλλων με διαφορετικές αποχρώσεις έχει ξεκινήσει να κερδίζει περισσότερο έδαφος στο street style των τελευταίων ετών και όχι άδικα. Μετά το combo του χρυσού με το ασημί που μέχρι πρόσφατα ήταν ανάμεσα στα στιλιστικά κλισέ με πολλές γυναίκες να θεωρούν πως δεν συνδυάζονται, έρχεται ένα νέο duo που θα μας απασχολήσει. Ο λόγος για τον συνδυασμό του χρυσού με το μαύρο, που χαρακτηρίζεται ως επιτομή της φινέτσας.

Κοσμήματα που θυμίζουν κοχύλια

Η τάση “mermaid-core” που έγινε αντικείμενο συζήτησης το 2023 λόγω των ταινιών The Little Mermaid και Barbie. Φέτος, τα κοσμήματα με κοχύλια ή άλλα στοιχεία της θάλασσας δεν προορίζονται αποκλειστικά για το καλοκαιρινό ντύσιμο, αλλά για κάθε εποχή του χρόνου χαρίζοντας μία θερινή αύρα στο ντύσιμό μσας.

Σκουλαρίκια κρίκοι

Για πολλούς, τα σκουλαρίκια κρίκοι φέρνουν στο νου πλάνα από την Jennifer Lopez να ερμηνεύει την επιτυχία της “Love Don’t Cost a Thing” στο βίντεο κλιπ. Όπως και να χει, το εν λόγω στιλ κοσμημάτων έχει αποκτήσει έναν αέρα κλασικού και σίγουρα αξίζει να το προσθέσετε στη συλλογή σας.

Τα σύγχρονα  cuffs

Αφορμή για να βρεθούν τα cuffs στη λίστα με τις επικρατέστερες τάσεις της μόδας για τα κοσμήματα του 2024 είναι οι συλλογές των οίκων Saint Laurent και Bottega Veneta. Είτε είναι σε μορφή βραχιολιών είτε σκουλαρικιών, τα cuffs είναι ένας τρόπος για να χαρίσετε μία structured κομψότητα στο ντύσιμό σας.

Πηγή : harpersbazaar.gr