ΤΑ BEST OF ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ!

Ο Δεκέμβριος, είναι μήνας απογραφής και κριτικής. Τα τελευταία χρόνια, οι επιλογές που έχουμε κάνει σε όλους του τομείς της ζωής μας, συνθέτουν την εικόνα μας και το περιβάλλον, στο οποίο ζούμε και δημιουργούμε ακατάπαυστα. Το κίνητρο για δημιουργία, αλλαγή, άνθηση, ποιότητα και ευημερία, πιστεύω ότι υπάρχει σε όλους σας. Η αριστοκρατική ποιότητα, η κουλτούρα, το στυλ, οι ισχυρές προσωπικότητες και η επιτυχία συνθέτουν το απόλυτο lifestyle της εποχής, σε καιρούς αμφισβητήσεων, ανατροπών και προκαταλήψεων! Τα παραπάνω φυσικά δεν μας «αγγίζουν» ούτε στο ελάχιστο, όταν υπάρχει πρόγραμμα και όρεξη για να πας μπροστά και να καθιερωθείς!!!

Συγκέντρωσα λοιπόν τις καλύτερες επιλογές ανά κατηγορία, τα άρθρα που σημείωσαν τεράστια επιτυχία, τα άτομα που ξεχώρισαν με την δουλειά τους, τις κούκλες που έχουν απίστευτο στυλ και εκατομμύρια followers, τα εστιατόρια που συνέβαλαν δραστικά, για να αλλάξει η εστιατορική σκηνή της Αθήνας, την εταιρεία Δημοσιών Σχέσεων που το όνομα της, είναι συνυφασμένο με την επιτυχία, τους επιχειρηματίες που έκαναν το όνομα της χώρας μας, να ακούγεται και εκτός συνόρων, το καλύτερο ανδρικό, μετά την εποχή του Πέτρου Κωστόπουλου αλλά και τις καλύτερες επιλογές από την συμπρωτεύουσα, αφού η Θεσσαλονίκη είναι μοναδική. Δεν λείπουν φυσικά οι άνδρες με στυλ και άποψη, τα καλύτερα ξενοδοχεία, ο συγγραφέας που μιλάει όλη η Αθήνα γι αυτόν και φυσικά οι δημοσιογράφοι που μου αρέσουν να παρακολουθώ, γιατί διαθέτουν επίπεδο και ενημέρωση για όλα τα θέματα,

Η λίστα σε σχέση με πέρυσι, είναι μεγαλύτερη, αλλά ουσιαστικότερη. Εάν έμπαινα στην διαδικασία να επιλέξω τα χειρότερα έπρεπε, να γράφω μέρες. Δεν θα το κάνω γιατί δεν αξίζει.

Τελειώνοντας θα ήθελα να προσθέσω, αυτό που μου είπε μία φίλη μου την προηγούμενη εβδομάδα: «Η ποιότητα και το επίπεδο ενός ανθρώπου φαίνονται από τις επιλογές του. Αν κάτι πάει στραβά αυτό έχει να κάνει με τους παράγοντες της εποχής και όχι με τον ίδιο» !!!

ΑΘΗΝΑ: BEST CHOICES

img_1337

Άρθρο της χρονιάς για το Lifestyleoptions.gr «Αυτές είναι οι κορυφαίες γυναικείες προσωπικότητες της Θεσσαλονίκης», της Πολυξένης Καραμίχα.

img_1375

Συγγραφέας της χρονιάς: Χρήστος Μαρκογιαννάκης

img_1382

Δημοσιογράφος: Παύλος Τσίμας

img_1381

Καλύτερο ανδρικό περιοδικό: MANCODE

img_1383

Oozora

Εστιατόρια 2016: Σπονδή, Oozora, Nikkei, Hama, Βαρούλκο

img_1376

Δημόσιες Σχέσεις: Brainstorm – e-brainstorm.gr, Manager Director Έλενα Αντωνιάδου

img_1387

Πρακτορείο μοντέλων:  Happy People ModelsΚυρίου Βενετία

img_1374

Elegant, beautifull & sexy woman: Ευτυχία Λαζάρου

img_1380-1

Θαλής Πιτουλής

Άνδρες με ιδιαίτερο style, προσωπικότητα, κομψότητα και γοητεία: Θαλής Πιτουλής, Πέτρος Κωστόπουλος, Νεκτάριος Ντάλας, Κώστας Αλιμπέρτης, Αλέξανδρος Συρόπουλος.

img_1377 img_1378

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες: Γιάννης Μωράκης, Γιώργος Μελισσάρης.

img_1384

Καλύτερο fashion blog: BetterThanSweater.com, Γαλήνη Ζάχου

 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: BEST CHOICES

img_1386

Domotel Les Lazaristes

Hotels: Domotes Les Lazaristes

img_0965

Duck Private Cheffing

Restaurants: Ambrosia, (Hyatt Hotel), Clochard, Duck Private Cheffing, Tandur, Tre Marie (Πανόραμα), Alfredos Grand Dining( Hyatt), Fred & Ginger (Les Lazaristes), B restaurant

img_0974

Κατάστημα Dolce & Gabbana

Shopping: Attica, Zara, Dolce & Cabbana, Bettina Store, Bettina Exclusive

img_1385

Lifestyle εκπομπή: «Όλα Καλά», Νικολέττα Ράλλη

img_0976

Tre Marie

Καφετέριες: Tre Marie (Πανόραμα), Αroma, Lobby (Hyatt) Apallou, Garcon Brasserie

img_1388

Τερκενλής

Αρτοζαχαροπλαστεία: Τερκενλής, Χατζής, Χατζηφωτίου, Choureal, Αγαπητός 

img_1088-1

Καλύτερη σχολή make up artist: Make Up Concepts Academy by Marianna Vlasidou

img_0980

Canteen

Brunch time: Canteen, The Prince Brasserie, La Place Mignonette

img_0981

Canteen

Breakfast: Les Lazaristes, Hyatt, Daios, Canteen, Albeta

 

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ. ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΟΥΝ!

10
10