ΤΑ 10 ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!

Τους τελευταίους μήνες, η χώρα μας παίρνει διαρκώς εύσημα από ολόκληρη την Ευρώπη λόγω των άψογων και γρήγορων χειρισμών του πρωθυπουργού μας, για την καταπολέμηση της πανδημίας. Γεγονός που έχει θορυβήσει τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας σκληρή και χυδαία αντιπολίτευση. Βέβαια ο λόγος της σήμερα, έχει περιορισμένο βεληνεκές, αφού όλοι έχουν καταλάβει το ποιόν τους και τις συνέπειες των επιλογών τους. Δεν είχαν ούτε αναστολές, ούτε πιστεύω και ούτε φυσικά σχέδιο για την χώρα.

Οι συνθήκες έχουν αλλάξει. Είναι πολύ σημαντικό το πως θα διαχειριστεί η κυβέρνηση, την επόμενη μέρα και πως θα βάλει ταφόπλακα σε μία παράταξη που πάνω απ’όλα είναι ανθέλληνες και προβοκάτορες. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το προσωπικό τους συμφέρον και να επιβάλλουν μια πολιτική εντελώς άχρηστη, τόσο στο εσωτερικό της, όσο και εξωτερικά. Η παρακαταθήκη που έχουν αφήσει, τους έχει στιγματίσει για πολλές δεκαετίες.

Θέλω να σταθώ ιδιαίτερα σε στελέχη που έχουν προσφέρει τα μέγιστα στο κόμμα και στην παράταξη γενικότερα. Μέσα από την πορεία τους, δεν έχουν αφήσει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης. Είναι όλοι τους διακεκριμένοι με πλούσιο βιογραφικό, ικανοί και πρόθυμοι να προσφέρουν ανα πάσα στιγμή, όταν τους ζητηθεί.

Είτε στο προσκήνιο, είτε στο παρασκήνιο έχουν καταγράψει μόνο επιτυχίες στο ενεργητικό τους, τους διακατέχει μια ποιότητα στις επιλογές τους και η εμπειρία που διαθέτουν, σε συνδιασμό με την ωριμότητα, τους κάνει να ξεχωρίζουν και να απολαμβάνουν, δικαιολογημένα πάντα, την καταξίωση.

Η επιλογή ήταν αρκετά δύσκολη, γιατί η Νέα Δημοκρατία, διακατέχεται ΜΟΝΟ από ικανά και έμπειρα στελέχη και το έχουν αποδείξει με την πάροδο των χρόνων.

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΕΤΣΑΣ (ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ)

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ (ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ)

ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΜΕΩΣ (ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ)

ΣΟΦΙΑ ΖΑΧΑΡΑΚΗ (ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ)

ΝΙΚΟΣ ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ (ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ)

ΝΙΚΟΣ ΡΩΜΑΝΟΣ ( ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΝΔ)

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ (ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ)

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ (ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ)

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΡΑΤΑΚΟΣ (ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ)

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΚΟΝΤΑΔΑΚΗΣ (ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ-ΑΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Π.Ε./ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΝΔ)

Η επιλογή δεν εἰναι τυχαία. Η καθιέρωση και ταυτόχρονα η καταξίωση, έρχεται μέσα από αγώνες και δείγματα δουλειάς. Ανέκαθεν η μεγάλη δημοκρατική παράταξη είχε στελέχη ικανά να σηκώσουν στου ώμους τους τα προβλήματα και τις τύχες της χώρας. Θέλω να επισημάνω εδώ ότι η κυβέρνηση δεν πρεπει επ ουδενί να «ἐπιδείξει ανωτερότητα» και οίκτο για αυτούς που θέλησαν να βάλουν στην φυλακή, δύο πρωθυπουργούς, έναν αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και εφτά υπουργούς. Αυτό με τίποτα δεν πρέπει να ξεχαστεί!

Κλείνοντας θα ήθελα να αναφερθώ στην δήλωση του κ. Πέτσα «Η σημερινή εμφάνιση του κ. Τσίπρα στη Βουλή, μόνο θλίψη προκαλεί.»

10
10