Η BURBERRY ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΗΜΙΑΣ

Ο κατάλογος των label μόδας και ομορφιάς που επιστρατεύουν τις επιχειρήσεις τους για την καταπολέμηση της επιδημίας του COVID-19, επεκτείνεται. Και τώρα, η Burberry ανακοίνωσε ότι θα αφιερώσει τους πόρους της ως επιχείρηση για να υποστηρίξει εκείνους που επηρεάζονται από τον ιό και για την πρόληψη περαιτέρω εξάπλωσής του.

Η μάρκα πολυτελείας με έδρα το Λονδίνο θα χρησιμοποιήσει το εκτεταμένο παγκόσμιο δίκτυό της για την κατασκευή πάνω από 100.000 χειρουργικών μάσκων οι οποίες θα παραδοθούν στην Εθνική Υπηρεσία Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου για χρήση από το ιατρικό προσωπικό.

Επιπλέον, το εργοστάσιο του οίκου στο Yorkshire στο οποίο φτιάχνονται οι διάσημες καμπαρντίνες του θα αφιερωθεί εξολοκλήρου στη δημιουργία μη-χειρουργικών στολών και μασκών για τους ασθενείς των βρετανικών νοσοκομείων.

Εκτός από την παροχή βοήθειας στους εργαζόμενους του NHS με τα αναγκαία προστατευτικά εργαλεία, η Burberry χρηματοδοτεί επίσης έρευνα για ένα εμβόλιο που αναπτύχθηκε από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη για να ξεκινήσει ανθρώπινες δοκιμές τον επόμενο μήνα. Το Πανεπιστήμιο διαθέτει ένα από τα καλύτερα ιστορικά στοιχεία στον κόσμο για την ανάπτυξη εμβολίου έκτακτης ανάγκης, με προηγούμενη επιτυχία στην καταπολέμηση του Ebola και του MERS.

Πηγή: marieclaire.gr

10
10