ΣΑΡΑΚΟΣΤΙΑΝΟ ΜΕΝΟΥ ΣΤΟ HYATT REGENCY THESSALONIKI (27/2/23)

Καθαρά Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου και το εστιατόριο Ambrosia του Hyatt Regency Thessaloniki γιορτάζει τα Κούλουμα με έναν πλούσιο μπουφέ υπέροχων σαρακοστιανών εδεσμάτων, φτιαγμένων με μεράκι, αγνά υλικά και συγχρόνως με δημιουργικότητα και αγάπη για την ελληνική παραδοσιακή κουζίνα.

Την Καθαρά Δευτέρα 13:00-17:00 το εστιατόριο Ambrosia και ο executive chef Απόστολος Αλτάνης σας υποδέχονται με σαρακοστιανά εδέσματα και πιάτα που «μοσχομυρίζουν» Ελλάδα,
συνοδεία ζωντανής μουσικής Αχιλλέας Σοφούδης και Θάνος Γκιουλεντζής.

Τα Κούλουμα έχουν τις δικές τους γεύσεις και είναι όλες μία και μία!

Αξίζει να τις γευτείτε όπως τους αρμόζει, στο εστιατόριο Ambrosia του Hyatt Regency Thessaloniki

Τιμή κατ’ άτομο 56€
Καθαρά Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου (13:00-17:00)

Η συμμετοχή σε όλες τις εκδηλώσεις για παιδιά από 0 – 6 ετών είναι δωρεάν ενώ για παιδιά από 6 – 12 ετών προσφέρεται έκπτωση 50% από την τιμή του ενηλίκου/

Κρατήσεις
Hyatt Regency Thessaloniki
Τηλέφωνο: +30 2310 401411
Fax: +30 2310 401100
E-mail: dine.hrthessaloniki@hyatt.com

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Hyatt Regency Thessaloniki,
παρακαλούμε επισκεφθείτε το www.thessaloniki.regency.hyatt.com