Κλασική διαχρονική αξία, με έμφαση στην πολυτέλεια και στην μοναδική αισθητική. Το «πάντρεμα» της μεσογειακής με την ασιατική κουζίνα, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία σε ένα περιβάλλον μοναδικό. Η θέα που προσφέρει ο χώρος, στη παραλία του Αστέρα και τον Σαρωνικό, είναι ανυπέρβλητη όλες τις εποχές του χρόνου.

Δυναμισμός, σωστές εκτελέσεις πιάτων, εμπειρία αλλά και με την γνώση της αφαίρεσης να κυριαρχεί σε ολόκληρο το μενού, μηδενίζεται η υπερβολή και καλύπτονται οι απαιτήσεις των πελατών.

Το εγχείρημα της εξέλιξης με πυρήνα το μενού, βρίσκει επιτέλους ανταπόκριση από τον κόσμο, δημιουργώντας, νέα στάνταρ στον γαστρονομικό χάρτη. Το εστιατόριο κόσμημα έχει την δική του ταυτότητα και θέτει τους κανόνες για την συνέχεια.

Στη ρεστοκριτική μας, συνδυάσαμε πιάτα του ασιατικού menu (όπως η σαλάτα με βασιλικό καβούρι, παρμεζάνα, μαρμελάδα πράσινης τομάτας με φύκια και ρέβα) με γεύσεις του μεσογειακού (όπως η καραβίδα σωτέ με καλαμπόκι τρούφα, πίκλα μουστάρδας και τσίπς μαύρου ρυζιού με μαύρο σκόρδο). Εξαιρετικά επίσης ήταν, το ρολλάκι πικάντικης γαρίδας τεμπούρα με σολομό και γλάσσο τεριγιάκι, όπως επίσης το μοσχαρίσιο φιλέτο στη σχάρα με πατάτες  dauphinoises,  καπνιστό παστινάκι, τραγανό κέιλ και πούδρα τρούφας. Η wine list, είναι από τα πιο σημαντικά χαρτιά του εστιατορίου, αφού περιέχει πολλές σημαντικές ετικέτες. Το service, κινείται σε επαγγελματικά πλαίσια.

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην κα. Μανίνα Καραμανλή, για τη συνεργασία της!

INFO: 

Απόλλωνος 28, Βουλιαγμένη

210 8963747

ithakirestaurantbar.gr

www.facebook.com/IthakiRestaurant

9
9