Ο ΕΚΤΟΡΑΣ ΜΠΟΤΡΙΝΙ ΦΕΡΝΕΙ ΝΕΑ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΙΣ KATIKIES

Ο ξενοδοχειακός Όμιλος Katikies θέτει τη γαστρονομία στο επίκεντρο, αναθέτοντας στον βραβευμένο με αστέρι Michelin σεφ, Έκτορα Μποτρίνι, τη συνολική γευστική εμπειρία των επισκεπτών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Ομίλου: «Με μεγάλη χαρά μοιραζόμαστε μαζί σας τα συναρπαστικά μας νέα, που αφορούν φυσικά στην επέκταση της συνεργασίας μας με τον βραβευμένο με αστέρι Michelin σεφ Έκτορα Μποτρίνι και την ομάδα του, που αναλαμβάνει τη γευστική επιμέλεια όλων των ξενοδοχείων του Ομίλου σε Σαντορίνη και Μύκονο».

Σημειώνεται, ότι το 2021 ο Έκτορας Μποτρίνι ανέλαβε την Σελήνη, ένα κατά κοινή παραδοχή γαστρονομικό και πολιτιστικό ορόσημο της Σαντορίνη. «Τόσο εγώ όσο και η ομάδα μου είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που γινόμαστε μέρος της ιστορίας του Ομίλου Katikies, καθώς αισθάνομαι πως η δημιουργική μου φιλοσοφία, την οποία υπηρετώ με απόλυτη προσήλωση σχεδόν ολόκληρη τη ζωή μου, βρίσκεται σε απόλυτη αρμονία με τα υψηλότατα ποιοτικά στάνταρ του συγκεκριμένου brand. Το νησί της Σαντορίνης προσφέρει αμέτρητους κρυμμένους γευστικούς θησαυρούς, τους οποίους και σκοπεύω να αξιοποιήσω στο έπακρο, σχεδιάζοντας μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία για τον επισκέπτη μας και προσφέροντάς του την αληθινή γεύση της Ελλάδας και της Μεσογείου στο πιάτο του», δήλωσε ο βραβευμένος με αστέρι Michelin σεφ και επιχειρηματίας Έκτορας Μποτρίνι.

Ακόμη, όπως διαβάζουμε στη σχετική ανακοίνωση, αυτή τη σεζόν όλα τα ξενοδοχεία του Ομίλου και τα resorts θα μοιράζονται το ίδιο signature Katikies πρωινό, αλλά και ένα all-day a la carte μενού με μοναδικά γευστικά στοιχεία, σχεδιασμένο φυσικά από τον ίδιο, τον Έκτορα Μποτρίνι. Ανάμεσα στις συναρπαστικές επιλογές του ολοκαίνουριου signature μενού, οι επισκέπτες θα συναντήσουν και μία απρόσμενη κατηγορία που τιτλοφορείται OMA και, όπως είναι σαφές και από το όνομά της, αποτελεί μία ωδή στην απλότητα και την καθαρότητα των γεύσεων, στην εντοπιότητα και στην εποχικότητα των πρώτων υλών, στην μικρότερη δυνατή -αλλά κομβική- παρέμβαση από το μαγειρικό χέρι, που θα μετατρέψει τα ολόφρεσκα δώρα της ελληνικής γης και θάλασσας σε μικρές μαγικές στιγμές συμπυκνωμένης απόλαυσης για τον ουρανίσκο. Τέλος, ο Master of Wine, Γιάννης Καρακάσης θα συμπληρώνει ιδανικά το νέο γευστικό παζλ στις Katikies με τις πολύτιμες γνώσεις του στο κρασί.

Πηγή: olivemagazine.gr