Η BREITLING ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΜΠΟ

Ο δύο φορές MVP, ο all-star και νικητής του πρωταθλήματος γίνεται το πιο πρόσφατο πρόσωπο της μάρκας πολυτελών ρολογιών.

Στα εννέα χρόνια από την ένταξή του στο National Basketball Association (NBA), ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν έχει πετύχει λίγα. Αντίθετα έχει κατακτήσει σχεδόν κάθε ορόσημο στην καριέρα του, συμπεριλαμβανομένων των Most Improved Player, Most Valuable Player (δύο φορές), αμυντικός παίκτης της χρονιάς και MVP τελικών. Το 2021, οδήγησε επίσης τους Milwaukee Bucks να κερδίσουν τον πρώτο τίτλο της ομάδας μετά από 50 χρόνια. Η Breitling, ο κολοσσός ωρολογοποιίας από την Ελβετία, ανακοίνωσε ότι ο σούπερ σταρ του μπάσκετ θα γίνει το νεότερο μέλος της ομάδας της, αντιπροσωπεύοντας την πολυτελή ωρολογοποιία ως ένας από τους πρεσβευτές της παγκοσμίως.

Η κορυφαία εταιρία είδε στο πρόσωπό του κάποιες κι από τις δικές της δημιουργικές αξίες. «Η δύναμη της θέλησης, η αφοσίωση, το ακλόνητο όραμα και η επιθυμία του Γιάννη τον κάνουν έμπνευση», λέει ο Διευθύνων Σύμβουλος της Breitling, Georges Kern. «Επιπλέον, είναι απλώς ένας από τους πιο cool, πιο προσγειωμένους τύπους που θα συναντήσεις ποτέ. Όταν αναζητούμε ένα μέλος για τα squad μας, δεν ψάχνουμε μόνο όσους είναι οι καλύτεροι σε αυτό που κάνουν αλλά όσους φέρνουν χαρακτήρα και ακεραιότητα σε ό,τι κάνουν.”

Στα επιβλητικά 2μ. και 11 εκ. και με τις ικανότητες στο στεφάνι να ταιριάζουν με το ύψος του, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φαινόταν προορισμένος να παίξει μπάσκετ. Όμως δεν βγήκε από τα παραδοσιακά αμερικανικά scouting του ΝΒΑ. Το ταξίδι του ήταν πολύ πιο αντισυμβατικό — και διεθνές.

Ο Αντετοκούνμπο γεννήθηκε από Νιγηριανούς γονείς στην Ελλάδα. Αν και μεγάλωσε αντιμετωπίζοντας πολλές προκλήσεις, το πάθος του για το μπάσκετ και η αδιάκοπη προσπάθεια για επιτυχία ξεπέρασαν αυτά τα εμπόδια. Έδειξε το ταλέντο του στα ελληνικά πρωταθλήματα νέων και, ενώ ήταν ακόμη έφηβος, επιστρατεύτηκε στο ΝΒΑ.

Σήμερα, ο Αντετοκούνμπο και τα αδέρφια του διοικούν μια ακαδημία μπάσκετ στην Αθήνα που βοηθά παιδιά από μη προνομιούχες ομάδες να εμπλακούν στο παιχνίδι και, μέσω αυτού, να χτίσουν αυτοπεποίθηση και δεξιότητες ζωής για ό,τι έχουν στο μυαλό τους.

Ο Αντετοκούνμπο έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά από άλλους διάσημους stars, όπως ο Brad Pitt, η Charlize Theron, η Misty Copeland, o Kelly Slater και ο Adam Driver, ως μέλος του Breitling Squad. Σε προσωπικότητα και στυλ, ο καθένας τους αντιπροσωπεύει την casual, inclusive και βιώσιμη προσέγγιση της Breitling στην πολυτέλεια, ενώ φέρνει τον δικό του δυναμικό χαρακτήρα στη συνεργασία του με το brand.

Πηγή: jenny.gr

10
10