MOST SUCCESSFULL LAWYERS IN GREECE!!

Μπορεί η ανάπτυξη της Νομικής επιστήμης να ξεκίνησε από τους Ρωμαίους, αλλά πολύ γρήγορα εξαπλώθηκε παντού.  Είναι σε όλους σας γνωστό, ότι ασχολείται με την ερμηνεία και την εφαρμογή, των κανόνων δικαίου. Αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της λειτουργίας του κράτους και των θεσμών, αφού η τήρηση του νόμου είναι πρωταρχικό μέλημα όλων των κυβερνήσεων, με εξαίρεση την τελευταία. Φυσικά σε αυτόν τον κλάδο, υπάρχουν συγγενείς επιστήμες, που συμβάλλουν στην σωστή λειτουργία του κράτους.

Δεν θα ήθελα να επεκταθώ περισσότερο, δεδομένου του ότι σε όλους είναι γνωστό η βαρύτητα της. Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται όλο και πιο έντονα έγκριτοι νομικοί δικηγόροι, ποινικολόγοι και άλλοι να σχετίζονται με τα κοινά και να προσφέρουν από ψηλές θέσεις τις υπηρεσίες τους σε νευραλγικά πόστα. Η δημοσιότητα που έχει πάρει η συγκεκριμένη επιστήμη, είναι τεράστια και φυσικά όχι άδικη. Αν αναλογιστεί κανείς, ότι προβάλλονται άτομα εντελώς άχρηστα, ανεπάγγελτα και γυναίκες οι οποίες βρίσκονται στο προσκήνιο λόγω της εξωτερικής τους εμφάνισης. Με  την κρίση θεσμών και αξιών τα τελευταία χρόνια να έχει χτυπήσει κόκκινο, οι εξελίξεις διαδέχονταν η μία την άλλη.

Ύστερα από κάποια δημοφιλή σειρά στην καλωδιακή τηλεόραση με επτά πετυχημένους κύκλους, σκέφτηκα να αναφερθώ σε ανθρώπους που αξίζουν της προσοχής σας και είναι πολύ πολύ σημαντικοί. Και μόνο τα ονόματα τους είναι μία ιστορία από μόνα τους, στον χώρο στον οποίο βρίσκονται. Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ο πρόεδρος του ΔΣΑ Δημήτρης Βερβεσός, η Νίκη Κεραμέως, η Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Κωστής Χατζηδάκης, ο Μάκης Βορίδης, ο Θέμης Σοφός, ο Φαήλος Κρανιδιώτης, ο Αλέξης Κούγιας, η Όλια Νικολοπούλου, ο Αναστάσιος Ντούγκας (Ταμίας & Πρόεδρος δημοσίων σχέσεων ΔΣΘ), η Χρυσαυγή Ατσιδάκου, η Άννα Ευθυμίου, ο Απόστολος Κόντος, η Σοφία Κατσιγιάννη, ο Θεόδωρος Φορτσάκης, ο πρόεδρος ΔΣΘ Ευστάθιος Κουτσοχήνας, ο Πέτρος Θεοδώρου, η Ζωή Ράπτη, η Ελίζα Βόζεμπεργκ, ο Σάκης Κεχαγιόγλου, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ο Θανάσης Πλεύρης, η Τζώρτζια Βαχαρίδη.

Είναι μερικές από τις προσωπικότητες που έχουν διαπρέψει στον τομέα τους. Η αγάπη τους, η αφοσίωση σε αυτό που επιτελούν, καθώς επίσης και η ανάγκη της προσφοράς που είναι διάχυτη μέσα τους, τους έκαναν να ξεχωρίζουν.

Η Νομική επιστήμη έχει τις δικές της, πτυχές, που της προσδίδουν αξία και γοητεία. Ο συγκεκριμένος επιστημονικός κλάδος, ο οποίος ανανεώνεται συνεχώς, διαμορφώνεται  και προσαρμόζεται, σύμφωνα με τις επιταγές της εποχής, δίνοντας μας έτσι την ευκαιρία για λύσεις σε σημαντικά νομικά ζητήματα, μας εμπλουτίζει με εμπειρίες ζωής, χωρίς υπερβολή και μας κάνει να αποδίδουμε δικαιοσύνη όπως πρέπει. 

Η καταξίωση, η αναγνώριση και ο σεβασμός, είναι αξίες, που κερδίζονται. Μέσα από αυτά, έρχεται η καθιέρωση. Παντού υπάρχουν δυσκολίες. Όταν όμως είσαι προσηλωμένος στον στόχο, η επιτυχία είναι μονόδρομος. Η αναφορά στα παραπάνω ονόματα μόνο τυχαία δεν είναι. Αρκεί να ρίξετε μια ματιά στο βιογραφικό τους.

10
10