PREVIEW: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΥΤΙΛΙΝΙΟΣ

Με το άνοιγμα της χρονιάς, θα ήθελα να συνεχίσω το αφιέρωμα σε προσωπικότητες που ξεχωρίζουν και επιτελούν έργο. Άνθρωποι που ξέρουν τι θέλουν, που είναι ικανοί να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο και φυσικά, να αφήσουν το στίγμα τους, σε καιρούς κρίσεων και αμφισβητήσεων. Ο Χρήστος Μυτιλινιός, είναι μία πολυσύνθετη προσωπικότητα με αρχές, αξίες, πιστεύω και φυσικά ωριμότητα.

Δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο, αφού το παρακάτω κείμενο, είναι ενδεικτικό, του βεληνεκούς του. Θα ήθελα να επισημάνω, πως η επιλογή, δεν είναι τυχαία. Γίνεται μετά από έρευνα και φυσικά, ενημέρωση. Εξάλλου, αυτοί που ξεχωρίζουν, είναι πάντα στην «αφρόκρεμα» του κοινωνικού συνόλου. Είναι σημαντικό να ξέρετε τι θέλετε και πώς να το επιδιώξετε.

BIO:

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Θεολογία και Δημοσιογραφία.

Έχει εργαστεί σε πολλά διαδικτυακά πόρταλ ενημέρωσης, ενώ ήταν αρθρογράφος, σε δυο από τις μεγαλύτερες Κυριακάτικες εφημερίδες, τη Βραδυνή και το Παρασκήνιο.

Το 2017, ίδρυσε το site “Επιτομή” και ένα χρόνο αργότερα συγχώνευσε το site έκφρασης – άρθρων γνώμης με το meaculpa.gr. Το 2018 ίδρυσε το έγκυρο και έγκαιρο ενημερωτικό πόρταλ thepost.news.

Στις εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης του 2014, συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού “Αθήνα, πόλη της ζωής μας”, με επικεφαλής τον Νικήτα Κακλαμάνη, λαμβάνοντας τη δεύτερη θέση στην προτίμηση των ψηφοφόρων, ενώ στις επερχόμενες εκλογές του 2019, θα είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό “Πάθος και Λύσεις για το Μαρούσι μας”, με επικεφαλής τον Γιάννη Νικολαράκο, στο Μαρούσι.

Επί 4 συναπτά έτη, είναι ραδιοφωνικός παραγωγός, με την εκπομπή “Πολιτικές Συνοικίες”, στην οποία έχουν παρευρεθεί δεκάδες πολιτικά πρόσωπα και από την οποία εκπομπή έχει εκμαιευτεί πληθώρα ειδήσεων και δηλώσεων.

Είναι αρραβωνιασμένος και όπως δηλώνει ο ίδιος, πολύ ευτυχισμένος στην προσωπική του ζωή.

Ήδη στα 27 του χρόνια, έχει συμπληρώσει 16 περίπου χρόνια ως ψάλτης, στον Ιερό Ναό Αγίου Μελετίου στα Σεπόλια, έχοντας παράλληλα υπηρετήσει και σε άλλες ενορίες της Αττικής.

Έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα με το marketing και εργάζεται παράλληλα, ως σύμβουλος επικοινωνίας σε κεντρικά εστιατόρια – bar της Αττικής. Πρόσφατα, μαζί με μια ομάδα φίλων του, όπως δηλώνει, κατάφεραν να εξασφαλίσουν αποκλειστική αντιπροσωπεία στην Ελλάδα, διεθνούς φήμης εταιρίας υγείας, ευεξίας και ομορφιάς.

Ανήσυχο πνεύμα, με μηδενικό ελεύθερο χρόνο, δηλώνει ήρεμος με την κατανόηση της συντρόφου του, η οποία δυσκολεύεται να περνάει χρόνο μαζί του, όμως, όπως μας είπε χαρακτηριστικά, είναι πάντοτε δίπλα του κερί αναμμένο σε κάθε στιγμή και κάθε απόφασή του.

Έχει χάσει τον πατέρα του σε ηλικία 14 ετών. Ήταν πραγματικό σοκ για τον ίδιο όπως λέει, ενώ τονίζει τον μοναδικό ρόλο που έπαιξαν στη ζωή του η μητέρα του, η οικογένειά του αλλά εξίσου ο πνευματικός του πατέρας, ο οποίος δεν έλειψε στιγμή από δίπλα του, όλα τα χρόνια μέχρι σήμερα.

Είναι χρόνια εθελοντής, με δραστηριότητα σε διάφορους οργανισμούς, για αναξιοπαθούντες, άστεγους και ανθρώπους κάτω από το όριο της φτώχειας.

10
10