ΕΛΛΑΔΑ: ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!

Προσπαθώ να βρω λέξεις με ιδιαίτερη βαρύτητα να περιγράψω τον απερχόμενο αποτυχημένο πρωθυπουργό της μεταπολίτευσης. Έναν άνθρωπο χωρίς αξίες και ιδανικά, με αλαζονεία και έπαρση, διχαστικό, λάτρη των αναρχικών απόψεων, πολέμιο της ασφάλειας, με έμφαση στα ψέμματα, στην υποκρισία αλλά και στον κυνισμό.

Οι Έλληνες πίστεψαν έναν νέο άνθρωπο σε μία περίοδο κρίσης για την χώρα και για 52 μήνες ζήσαμε την απόλυτη καταστροφή σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας. Η κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών, τα ελληντοτουρκικά που αυτή την στιγμή, βρίσκονται στο χειρότερο τους σημείο, η παιδεία- υπενθυμίζω το νομοσχέδιο που απέρριψε για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, ενώ ο ίδιος στέλνει τα δικά του παιδιά στα ακριβότερα κολέγια- και φυσικά η υπερφορολόγηση και οι σκαφάτες διακοπές ενός ανθρώπου που πλούτισε από τη Χούντα, όπως αναφέρθηκε σωστά στην συζήτηση στη Βουλή πριν ένα μήνα περίπου.

Και μετά από όλα τα επιτεύγματα του, αντί να μπει στην διαδικασία να ζητήσει συγνώμη εμφανίζεται τόσο πολύ αμετανόητος που δεν χωράει άλλη κριτική.

Θα μου πείτε έτσι ήταν οι κομμουνιστές, όπως άλλωστε αποδείχτηκε με τους τραγικούς PODEMOS στην Ισπανία. Μία ζωή στο περιθώριο και όταν τους δοθεί η ευκαιρία, δείχνουν το σύνδρομο στέρησης, που τους διακατέχει, ισοπεδώνοντας τα πάντα, σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ο πρόεδρος της ΝΔ έχει πρόγραμμα, όραμα, σταθερότητα και θέλει να επαναφέρει την Ελλάδα στην θέση που της αξίζει. Όπως υποστηρίζει ο ίδιος είναι για ‘’όλους τους Έλληνες ‘’ και όχι για τους πολλούς που λέει ο Τσίπρας. Η προσπάθεια του τωρινού προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης -για 12 μέρες ακόμη-είναι να ενώσει όλους τους Έλληνες, να εξαφανίσει τα φαινόμενα Πολλακισμού, τους αλήτες, τους ανεγκέφαλους και αυτούς που κάνουν κακό στην πατρίδα, στην θρησκεία μας και στα ιδανικά μας, σαν έθνος, γιατί με αυτά μεγαλώσαμε και δεν πρόκειται να αλλάξουμε.

Στις εκλογές που έρχονται πρέπει όλοι μας να ψηφίσουμε για να φύγει η χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης. Να γυρίσουμε σελίδα. Είναι επιτακτική ανάγκη!!!

ΥΓ1 : Λυπάμαι για την κ. Γεννηματά που έφτασε το κόμμα σε αυτό το επίπεδο. 

ΥΓ2: Έχει απαίτηση ο χειρότερος Υπουργός Οικονομικών, ο Βαρουφάκης, να τον ψηφίσει ο ελληνικός λαός. Αλλά δεν εκπλήσσομαι γιατί προέρχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ !!!!

ΥΓ3: Άνθρωπος, κορυφαίος επιστήμων και πάνω απ όλα πρότυπο, ο Διαμαντής Γκολιδάκης, με την πορεία του, δίδαξε ήθος και ποιότητα. Η μοναδική μου προτίμηση, για την Α Θεσσαλονίκης για να προσφέρει ουσιαστικά στους συμπολίτες του και να μην μείνει στα λόγια. Προσωπικά αλλά και η συντακτική ομάδα του site, του εύχεται ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!