ΝΙΚΟΣ ΡΩΜΑΝΟΣ: ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ

Έχει σύγχρονες αντιλήψεις και είναι πολλά υποσχόμενος. Έχει όραμα και «παίζει» το διαδίκτυο στα δάχτυλα. Είναι επικοινωνιακός και ανήκει στον πυρήνα του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο Νίκος Ρωμανός τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον των ΜΜΕ. Η συνέπειά του και η αποτελεσματικότητά του τον κατατάσσουν σ’ έναν από τους πιο δραστήριους και υπεύθυνους ανθρώπους του πολιτικού συστήματος. Οι περισσότεροι τον γνωρίσαμε ως αναπληρωτή γραμματέα του Στρατηγικού Σχεδιασμού της ΝΔ, µε βασικό αντικείμενο τα social media του Κυριάκου Μητσοτάκη. Οι ανατρεπτικές προτάσεις του και η αμεσότητά του έκαναν τους πάντες ν’ αναρωτιούνται για το «ποιος τελικά είναι ο mister Τwitter»;

Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

Ο Νίκος Ρωμανός έκανε, πριν λίγες μέρες, την πρώτη του, μεγάλη προεκλογική εκδήλωση στο Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο της Κηφισιάς. Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στον Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών συγκέντρωσε πάνω από χίλιους φίλους και υποστηρικτές του που γέμισαν το στάδιο. Ο Νίκος Ρωμανός με το πάθος του, την αμεσότητα του και τις απόψεις του,  επάξια κέρδισε το θερμό χειροκρότημα των παραβρισκόμενων. τους με το πάθος και την αμεσότητά τους. Το κεντρικό σύνθημα του Νίκου Ρωμανού είναι  «Ανανέωση στην πράξη». Και ο στόχος του είναι να συμβάλει στην προσπάθεια της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη να γίνει η Ελλάδα μια κανονική, δυτική χώρα. Με χαμηλότερους φόρους και περισσότερες ευκαιρίες για όλους.  Η ομιλία του Νίκου Ρωμανού προλογίθηκε από τον βουλευτή υπολοίπου Αττικής και υποψήφιο βουλευτή ανατολικής Αττικής Μάκη Βορίδη, την ευρωβουλευτή Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Κώστα Δέρβο. Τον συντονισμό τον είχε, ο Άρης Πορτοσάλτε.

Ακολουθήστε τον στα Social media για να δείτε τις δράσεις του και τις απόψεις του.

@NickRomanos

https://twitter.com/nickromanos?lang=el b

https://www.instagram.com/nikolaosromanos

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΗΣΟΥΜΕ;

Ο Νίκος Ρωμανός ζητάει την ψήφο των Ελλήνων γιατί αισθάνεται ότι μπορεί να προσφέρει στην χώρα και να βάλει το δικό του λιθαράκι για να γίνει η χώρα μας βιώσιμη, όπως εξηγεί και ο ίδιος: «Πολλοί μιλάνε για το νέο. Εγώ θέλω η ορμή του νέου να συνοδεύεται από την ουσία. Όποιος με στηρίξει, λοιπόν, να ξέρει ότι στηρίζει έναν νέο άνθρωπο που δεν θέλει να μπει στη Βουλή απλώς ως νέος, αλλά για να κάνει δουλειά. Επίσης, δεν θεωρώ ότι το να είναι κανείς νέος σημαίνει ότι θα πρέπει να εξοβελιστούν οι παλαιότεροι. Τουναντίον, χρειάζεται μια ισορροπία, γιατί από τους παλιότερους, τους εμπειρότερους, έχουμε να μάθουμε πολλά. Αλλά, αν δείτε και τα ψηφοδέλτια της ΝΔ, είναι ανανεωμένα κατά 72%, ενώ 6/10 υποψηφίους βάζουν υποψηφιότητα για πρώτη φορά. Σε αυτούς ανήκω κι εγώ.Και ζητώ τον πρώτο σταυρό των πολιτών του Βορείου Τομέα για να είμαι ένας έντιμος και μαχητικός εκπρόσωπός τους στο Εθνικό Κοινοβούλιο. Αυτό ζήτησα μιλώντας από καρδιάς σε παλιούς και νέους φίλους, στην κεντρική μου εκδήλωση στο Ζηρίνειο, πριν από μερικές μέρες. Και οι πολίτες του Βορείου Τομέα ξέρουν πως μπορούν να μου μιλήσουν ευθέως και το ίδιο ευθέως θα τους μιλώ κι εγώ.»

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:

Ο 38χρονος Νίκος Ρωμανός σπούδασε ψυχολογία (BA Psychology) στο Πανεπιστήμιο του Essex και συνέχισε τις σπουδές του με MBA στο Cardiff University Business School στο Πανεπιστήμιο της Ουαλίας. Πάντα ανήσυχο πνεύμα, έψαχνε αυτό που θα τον «γεμίζει» πραγματικά και θα αισθάνεται δημιουργικός. Μέχρι το 2007 εργάστηκε στο Μarketing μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων, στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004 και στους Ασιατικούς Αγώνες το 2006, στο Κατάρ. Από το 2015 συνεργάζεται µε το Ελληνικό Ινστιτούτο Λογικοθυµικής Γνωσιακής Ψυχοθεραπείας ως ψυχολόγος, αφού εκπαιδεύτηκε στη Γνωσιακή Ψυχοθεραπεία. Πολυπράγμων και πολυάσχολος, δεν άφησε την ενασχόλησή του με την οικογενειακή επιχείρηση εστίασης που διατηρεί µία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες του παγωμένου γιαουρτιού, «Yasu», καθώς και το πολύ φημισμένο Zillion’s, στην Κηφισιά. Ενδιαφέρον έχουν οι απόψεις του, που ήταν και η αφορμή για να τον «ανακαλύψει» ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Άρθρα του έχουν δημοσιευθεί στο Protagon, Liberal, Protothema, Ελεύθερος Τύπος και σε πολλά ακόμη ΜΜΕ.

Η ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ SOCIAL MEDIA:

Τα τελευταία χρόνια έχει φέρει κυριολεκτικά τα πάνω-κάτω στην επικοινωνιακή στρατηγική των social media, με την ενασχόλησή του με το twitter του προέδρου της Ν.∆. Είναι χαμηλών τόνων και εμπνέει απόλυτα τόσο τους συνεργάτες του όσο και τους ανταγωνιστές του. Η απόφασή του να είναι υποψήφιος με τη ΝΔ και συγκεκριμένα στη Β΄ Αθηνών, έμοιαζε μονόδρομος. Αισθάνεται έτοιμος να αφοσιωθεί στην Ελλάδα που τόσο αγαπάει και να δώσει, όπως πάντα, τον καλύτερό του εαυτό.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ-ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΝΩΛΟΥΔΑΚΗΣ

10
10