Τα επιχειρηματικά βήματα του Αντώνη Τζίτζιφα, στέφθηκαν με επιτυχία αφού αφουγκράζεται πλήρως τις ανάγκες της αγοράς, τις απαιτήσεις των πελατών, δημιουργώντας ένα περιβάλλον όπως ξέρει ο ίδιος, έχοντας πάντα σαν βάση την ποιότητα, την αισθητική & τις προσιτές τιμές.

Μοντέρνα διακόσμηση, σε έναν χώρο που θυμίζει Νέα Υόρκη για μένα, με τα σκούρα χρώματα και το ξύλο να κυριαρχούν, υπογράφει την δημιουργία του DUKES.

Νοστιμότατα burger, σαλάτες εξίσου αλλά και μια wine list που φτιάχνεται συγκεντρώνει σιγά σιγά το δικό του κόσμο. Μην ξεχνάτε ότι πριν λίγους μήνες άνοιξε.

Ξεκινήσαμε με τα chicken fingers, παναρισμένο στήθος κοτόπουλο με sauce και την honey chicken salad, με iceberg, κοτόπουλο, bacon, αβοκάντο & honey mustard sauce. Στη συνέχεια δοκιμάσαμε το daisy duke’s burger, με ψητό φιλέτο κοτόπουλο, χαλούμι, bacon, ντομάτα, μαρούλι και honey mustard sauce και το american hot dog, με μαύρο ψωμί ξυλάνθρακα, λουκάνικο, καραμελωμένα κρεμμύδια, μουστάρδα, κέτσαπ και μαγιονέζα, που ήταν καταπληκτικά.

INFO:

Λυκούργου 2, Τρίγωνο Αγίας Βαρβάρας, Χαλάνδρι

2106777767

www.facebook.com/dukesathens