ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 15 ΚΑΛΥΤΕΡΑ SITE

Τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια, το διαδίκτυο, χρησιμοποιείται ανελλιπώς, παγκοσμίως, σε όλους τους τομείς της κοινωνικής μας ζωής, με σκοπό την ενημέρωση, την ψυχαγωγία, τις πολιτικές εξελίξεις. Οι τρόποι πληροφόρησης, διευρύνονται και εξελίσσονται ραγδαία, αφού η τεχνολογία, δεν αφήνει περιθώρια χρόνου και κριτικής.

Τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας, είναι ένα παράθυρο στα γεγονότα ή ένας παραμορφωτικός καθρέπτης της πραγματικότητας, που αποσκοπεί σε σκοπιμότητες, συμφέροντα αλλά και σε πολιτικές ενίοτε με αποτελέσματα, άλλοτε θετικά και άλλοτε, αρνητικά;

Πολλοί έχουν μπερδέψει τις δημόσιες σχέσεις, με την ενημέρωση και την προώθηση προϊόντων, αφού αναμφισβήτητα τους λείπει η παιδεία. Οι αλλαγές στον τομέα της ενημερώσης και γενικότερα στο διαδίκτυο είναι πολλές. Παρατηρείται έντονα στον χώρο των social media, να έχουν γίνει όλοι ειδήμονες, επί παντός επιστητού και να μην δέχονται αμφισβήτηση.

Με την συντακτική ομάδα του site, επιλέξαμε τα δεκαπέντε καλύτερα για ενημέρωση, ψυχαγωγία, μόρφωση, lifestyle, αλλά και για να έχετε μια γενικότερη εικόνα του τι συμβαίνει στον κόσμο. Η ελευθερία και η ευημερία, είναι έννοιες αλληλένδετες και σε συνδυασμό, με την σωστή ενημέρωση, είναι ένα μεγάλο όπλο στα χέρια του ενημερωμένου πολίτη, που βάλλεται σε καθημερινή βάση, με την κρίση αξιών και θεσμών, που βιώνουμε.

Πολλοί από εσάς, θα συμφωνήσετε ή θα διαφωνήσετε με τις επιλογές μας. Όλοι σας όμως, θα μπείτε στην διαδικασία, να τα ψάξετε εκ νέου γιατί κακά τα ψέματα, το internet αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας και για πολλούς μόνιμη πηγή εσόδων.

Αυτά είναι τα 15 καλύτερα site:

10
10